HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aykut Kocaman ile Şenol Güneş birbirinden çekiniyor

Düzenleyen: /
Aykut Kocaman ile Şenol Güneş birbirinden çekiniyor
Şenol Güneş, Aykut Kocaman, Haber

SPOR Haberleri

Bu akşam oynanacak dev derbiye sayılı saatler kala, her iki takımın teknik direktörünün de maçla ilgili endişeleri bulunuyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbide orta sahayı kazanan takımın maçı da kazanacağını düşünüyor. Bu sebeple oyuncularını bu konuda uyaran sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı tüm planlarını da bunun üzerine kurdu. Kocaman'ın, bu nedenle sahaya güçlü bir orta saha ile çıkıp karşılaşmanın gidişatına göre taktik anlayışta değişikliğe gitmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ ALANYA'YA BENZEMEZ
Oyuncuları ile bir toplantı yapan ve geçtiğimiz hafta oynanan Aytemiz Alanyaspor maçındaki hataları masaya yatıran Fenerbahçe'nin hocası, rakibe rahat oyun kurma şansı tanıdıklarını, hatta yedikleri golde ceza sahası içinde bile pas yapılmasına izin verdiklerini ifade etti, "Benzer bir durumu Beşiktaş karşısında da tekrarlarsak büyük sıkıntılar yaşarız. Beşiktaş çok yetenekli oyunculara sahip. Bu nedenle bu tip boşluklar bulduklarında ciddi tehlike oluşturacaklarını unutmayın" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ'İN EN BÜYÜK KORKUSU İLK 10 DAKİKA
Fenerbahçe derbisinden üç puanla dönmek isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, asıl taktiğini maç başladıktan sonra belirleyecek.

Fenerbahçe'nin şu ana kadar oynadığı maçları inceleyen fakat geçmiş maçların bugünkü derbi için ölçü olmayacağını düşünen tecrübeli hoca, maçta ilk 10 dakikadaki gidişata göre, takımı düzenleyecek.

Ev sahibi ekibin maça baskılı başlayacağını düşünen Güneş, ilk olarak oyunun kontrolünü eline almaya çalışacak.

Şenol Güneş, erken gol bulması halinde farklı bir taktik anlayış, gol yemeleri durumunda ise çift forvetli bir stratejiye dönüş yapmayı planlıyor.

İlk olarak savunma güvenliğini sağlamaya çalışacak olan siyah-beyazlı teknik adam, aynı zamanda orta saha hakimiyetini Fenerbahçe'ye vermemeye çalışacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...