HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tudor'dan derbinin hakemine gönderme

Düzenleyen: /
Tudor'dan derbinin hakemine gönderme
Igor Tudor, Ali Palabıyık, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı takımın Hırvat çalıştırıcısı Igor Tudor, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakemi Ali Palabıyık'a laf çarptı: Dün olanları gördük, umarım bugün iyi hakem yönetimi olur

Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında Bursaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Bursaspor maçı öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Tudor'un hakemle ilgili soruya verdiği yanıt ise dikkat çekti. Tudor, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisindeki yönetimiyle tartışılan Ali Palabıyık'a gönderme yaptı.

"BUGÜN UMARIM İYİ HAKEM YÖNETİMİ OLUR"

İşte Tudor'un maçı açıklamaları:

"Bugünkü maç bizim için seviyemizi görmek açısından iyi bir test olacak. Bunu arkadaşlarımızla da paylaştım. Yapmak istediğimiz top bizde değilken agresif olmak, top bizdeyken de topa sahip olmak. Bursa iyi takım ama biz kendi performansımıza odaklandık. Dün yaşananları gördükten sonra, umarım bugün iyi bir hakem yönetimi olur."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...