HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kocaman, Beşiktaş galibiyeti sonrası iddiasını tekrarladı

Düzenleyen: /
Kocaman, Beşiktaş galibiyeti sonrası iddiasını tekrarladı
Fenerbahçe, Aykut Kocaman, Haber

SPOR Haberleri

Soyunma odasında oyuncularını tek tek kutlayan Fenerbahçe’nin teknik patronu, “Size hep inandım, güvendim. Şampiyon olacağız. Biz daha yeni başladık” dedi.

Mehmet Emin Uluç
 
Alanya galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe, Beşiktaş zaferiyle coştu. Eleştirilere en güzel cevabı sahada verdiklerini söyleyen sarı-lacivertli oyuncular, Kadıköy’de geleneği sürdürdüklerini vurgularken şampiyonluk iddiasını da daha sesli dillendirmeye başladı. Soyunma odasında oyuncularını tek tek kutlayan teknik direktör Aykut Kocaman, “Ben size her zaman inandım ve güvendim. Bu takımın şampiyon olacağından bir an bile tereddüt etmedim. Şimdi bunu herkes de gördü” derken, “Artık kayıplara son vermeli ve üzerine koyarak devam etmeliyiz” ifadesini kullandı. Kocaman, “Beşiktaş galibiyetiyle lig yeniden başladı” vurgusu yaparken oyuncular da hocalarına, “Biz daha yeni başladık” cevabı verdi.
 
"Bir galibiyetten fazlası"
 
Son iki maçta attığı iki penaltı golüyle moral bulan Giuliano, “Bu daha başlangıç. Hem lig hem de bizim için. Çok daha iyi şeyler yapacağız ve sezon sonunda şampiyon olacağız” dedi. Kadıköy’de derbi galibiyetlerinin sıradan olduğunu belirten Alper Potuk ise, “Fenerbahçe forması altında Kadıköy’de derbi yenilgisi yaşamadım. Kazanmamız normal ama çok kritik bir galibiyete imza attık. 3 puandan çok daha fazlasını kazandık” açıklamasında bulundu. Fenerbahçe’deki ilk derbisine çıkan Mehmet Ekici ise, “Anlatılması zor bir duygu. Sahaya çıkıp o atmosferi yaşamanız gerek. Bu takımın parçası olmak gurur verici” derken, “Şampiyon olmak için böyle maçları kazanmamız gerek. Umarım aynı şekilde devam ederiz” diye konuştu. 
 
"Geleneği sürdürdük"
 
Sezon başında fazla kiloları ve formu nedeniyle ağır eleştirilere maruz kalan Ozan Tufan derbi galibiyeti sonrası en keyifli isimlerden biriydi. Ozan, her geçen gün daha iyiye gitmesini hocasına bağladı. Aykut Kocaman’ın “Böyle devam et. Seni eleştirenler iyi oyununu görünce alkışlayacak” sözleriyle özel olarak tebrik ettiği genç yıldız, “Geleneği sürdürdük. Kadıköy’de kolay kolay yenilmeyiz” derken taraftarlara da özel olarak teşekkür etti. 
 
Savunmada kriz
 
F.Bahçe’de savunma alarmı verildi. Neto ve İsmail’in kırmızı kart gördüğü sarı-lacivertlilerde Skrtel’in ve Hasan Ali’nin de sakat olması endişeye sebep oldu. Akhisar deplasmanı öncesi elinde alternatif olmaması Kocaman’ı düşündürüyor.
 
Penaltı değildi
 
Hasan Ali, Cenk’e ceza sahası içinde yaptığı hareketin penaltı olmadığını ifade etti. Cenk’e faul yapmadığını dile getiren Hasan Ali Kaldırım, “Normal bir ikili mücadeleydi. Hakemin devam kararı doğruydu” değerlendirmesinde bulundu.
 
Neto özür diledi
 
İlk derbisinde kızaran Neto, takım arkadaşlarından özür diledi. Gördüğü kartın doğru olduğunu söyleyen Portekizli, “Topa dokunmak için son bir hamle yaptım ama rakibe vurdum” itirafında bulunurken, Neustadter, “Ben yetişiyordum ama olmadı” dedi.
 
46 taraftara işlem
 
Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri derbide her iki takım taraftarlarından toplam 46 kişi hakkında kanuni işlem yaptı. 30’u Fenerbahçeli, 16’sı Beşiktaşlı olan taraftarlara 6222 sayılı ‘Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’ kapsamında farklı suçlardan işlem yapıldı.
 
Filede de Fener!
 
Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi’nin ilk haftasında konuk ettiği Beşiktaş’ı 3-0 mağlup etti. Metro Enerji Salonu’nda oynanan mücadelenni setlerini sarı-lacivertliler 25-17, 25-11, 25-11 önde tamamladı.
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...