HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Burak Yılmaz: Aslanlar gibi Beşiktaş maçına...

Düzenleyen:
Burak Yılmaz: Aslanlar gibi Beşiktaş maçına...
Trabzonspor, Burak Yılmaz, Aytemiz Alanyaspor , Haber

SPOR Haberleri

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Aytemiz Alanyaspor maçının acısını atlattıklarını belirterek, Beşiktaş maçına konsantre olduklarını söyledi.

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, akşam saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak açıklamalarda bulundu.

"TEKRARDAN BİR BAĞ OLUŞTURDUK VE UYANIŞA GEÇTİK"

Aytemiz Alanyaspor karşısında aldıkları sonucun futbolda olduğunu belirten Burak Yılmaz, "Her şeyden önce bunlar futbolda var. Biz bunları çok iyi biliyoruz. Geçmişte yaşamışlığımız da var. Trabzonspor oyuncuları olarak, hocası olarak, başkanı ve yönetimi olarak böyle bir mağlubiyetin sorumlusunu hepimiz üstümüze alıyoruz. Bunun açısını çektik. Çekmeye de razıyız ama bu olay bu maç bitmiştir. Şimdi önümüze bakıyoruz. Beşiktaş maçımız var. Zaten yaptığımız ve yapmadığımız her şeyi analiz ettik. Tekrardan bir bağ oluşturduk. Belkide böyle bir mağlubiyet kötünün iyisi olarak değerlendirip bir uyanış oldu. Aytemiz Alanyaspor maçının devre arasına kadar her şey çok iyi gitti. Camianın çok farklı düşünceler içersin de olduğu, 90 dakika sonunda mağlubiyetle tekrar düşüncelerin değiştiği bir maç oldu. Ama biz tekrardan devre arasında olduğu gibi düşünüyoruz. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. İyi bir arkadşalığımız var" dedi.

"ASLANLAR GİBİ BEŞİKTAŞ MAÇINA KONSANTRE OLDUK"

Burak, bir birine bağlı bir ekip olduklarını belirterek, "Yazılanlar çizilenler gibi değil bir birine bağlı olan bir ekibiz. Biz hedefimizden şaşmadık. Futbolda böyle şeyler olabilir ama biz Beşiktaş maçına hazırlanıyoruz. Allah’ın izniyle Beşiktaş maçını alıp önümüze bakmayı düşünüyoruz. Söylenenler gibi değil, ahlarla değil aslarlar gibi maçımıza konsantre olmuş durumdayız. O yüzden böyle şeyler yaşanır, bunu kötünün iyisi olarak düşünüp. Tekrardan bir uyanışa girdik" ifadelerini kullandı.

"KENDİ ARAMIZDA TOPLANTI YAPTIK "

’Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası neler hissettiniz?’ sorusuna ise Burak, "Maçla alakalı söylenecek pek fazla bir şey yok. Yapacağımız yorum yok. Basiretimiz bağlandı ve çok üzgünüz, mutsuz.Yerlisi, yabancı hepimiz ayrı ayrı üzgünüz ama dediğim gibi burada çok tecrübeli oyuncular ve çok tecrübeli hocamız var. Bu olayı bu krizi iyi yönetmesini bilen insanlar var. O yüzden üzüntüden çabuk olarak kurtulmamız gerekiyordu ve dün itibariyle kendi aramızda yaptığımız toplantılarda gördük ki biz bu durumu atlattığımız düşünüyorum. Biz tamamen Beşiktaş maçına konsantre olmuş durumdayız. Üzüldük ama geçti" şeklinde cevap verdi.

"BAYRAĞI BIRAKACAK, YARIŞI BIRAKACAK BİR TAKIM DEĞİLİZ"

’Aytemiz Alanyaspor maçında 3-0 öndeyken takım kazanmış havasına mı?’ girdi sorusuna ise Burak, "Doğrudur. Bunlar futbolda var. Belki daha da fazla atabilirdik. Taraftarlarımız böyle düşünebilir ama daha çok 3-0 öne geçeceğimiz maçlar olacak. Bu uzun bir maroton ama bunlarla bayrağı bırakacak yarışı bırakacak ne takımız ne de oyuncularız. Ne de hocamız var. Futbol kazasıydı geçti gitti diye düşünüyorum" yanıtını verdi.

Sakatlığının sorulması üzerine ise Burak, "Bununla ilgili çok fazla konuşmaya gerek yok. Gerekli kişiler neyin ne olduğunu biliyor. Ben kendim şöyle veya böyle diye konuşmak istemiyorum. Sakatlığımla ilgili fazla konuşacak bir şey yok. Antrenmana çıkıyorum ve iyim. İyi olmaya çalışıyorum. Sakatlığımın ne durumda olduğunu bilmesi gereken herkes biliyor" dedi.

Esteban’ın soyunma odasında yaşadıklarıyla ilgili olarak ise Burak, "Ben Esteban’ın yanındaydım. Doğrusunu benden duyun. Esteban çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Kendi tercihidir. Kendi çıkmak istedi. Kendisini iyi hissetmediğini ve oyuna devam edemeyeceğini söyledi. Ondan sonra da hiç birimizin haberi yokken oyundan çıktı. Onun kendi kararıdır. Vücuduyla alakalı bir sıkıntı olduğunu söyledi. Onun yerine genç kardeşimiz Uğurcan Çakır girdi" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...