Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oğuzhan Özyakup: Yabancılardan daha çok çalışmamız gerek

Oğuzhan Özyakup: Yabancılardan daha çok çalışmamız gerek

SPOR Haberleri

Millî Takım'ın Finlandiya ile 2-2 berabere kalmasının ardından Oğuzhan Özyakup açıklamalarda bulundu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Finlandiya ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Oğuzhan Özyakup, gelecek turnuvalara yoğunlaşacaklarını ve Türk futbolcuların daha sıkı çalışması gerektiğini belirtti. 

İşte Oğuzhan Özyakup'un maç sonu açıklamaları; 

Ampute Milli Takımı'nı tebrik etmek istiyorum öncelikle. Zaten İzlanda maçında gruptan çıkma şansını kaybetmiştik ama buraya galibiyet için gelmiştik. Çok pozisyona girdik ama ben dahil girdiğimiz pozisyonları pek değerlendiremedik. İzlanda maçından daha iyi bir performans ortaya koyduk.

''YABANCILARDAN 10 KAT FAZLA ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR''

Şimdi 2020 Avrupa Şampiyonası'na hazırlanmammız lazım. Daha genç bir jenarasyon olacaktır. Bugün de sahada genç bir kadro vardı. Yabancı kuralı ile bir detaya hiç girmek istemiyorum ama biz Türk futbolcuların çok çalışması gerekiyor. Yabancılar 1 çalışıyorsa bizlerin 10 çalışması gerekiyor. İnanılmaz yetenekli oyuncularımız var ama görüyoruz ki sadece yetenek yeterli olmuyor, çalışmak gerekiyor. Öğrenecek çok şeyimiz var.

''ÖNÜMÜZDEKİ TURNUVALARA BAKACAĞIZ''

2020 Avrupa Şampiyonası'na en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Çok zor bir gruptaydık zaten. Şimdi bunları geride bırakıp yerli futbolcular olarak çok daha fazla çalışmamız ve önümüzdeki turnuvalara bakmamız gerekiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...