Tudor: Takviye yapmalıyız

Düzenleyen:
Tudor: Takviye yapmalıyız

SPOR Haberleri

Ligin ikinci yarısında yarışın daha da kızışacağını vurgulayan G.Saray teknik patronu, “Söz verdiğiniz gibi Asamoah mutlaka alınmalı, forvete de bir oyuncu isterim” dedi

Süper Lig’de yoluna doludizgin devam eden ve devre arasına lider girmeyi hedefleyen Galatasaray’da yakın gelecek planlaması üzerinde çalışılıyor. Sportif direktör Cenk Ergün ile teknik direktör Igor Tudor, ocak ayı transfer döneminde yapılacak hamleleri belirlemek üzere masa başına geçerken, Hırvat hocanın ilk ricası “Takımın ahengini, olumlu havayı bozacak, problem oluşturacak oyuncu istemiyorum. Yüksek egolar bizim havamızı bozar” şeklinde oldu. Yaz transfer döneminde Juventus’tan alınamayan Kwadwo Asamoah’ı devre arasında takımda görmek isteyen Hırvat hoca, Bafétimbi Gomis’e de alternatif isim istediğini bildirdi.
> Eren de kaliteli ama...
Fransız yıldızın performansından son derece memnun olan Igor Tudor, Gomis’in sakatlık geçirmesi durumunda ya da cezalı olması halinde sıkıntı yaşayabileceklerini belirterek, son vuruş kabiliyeti yüksek, top taşıyabilecek bir santrfor getirilmesi gerektiğini ifade etti. Eren Derdiyok’un da çok değerli bir oyuncu olduğunu belirten Tudor, ancak şu anki oyun tarzının onun stiline uymadığını ifade etti. Tudor “Yarış iyice kızıştığında işler zorlaşacak. Mutlaka elimde alternatifli bir kadro olması gerekiyor. Sakat ya da cezalı oyuncu olduğunda takıma katkı sağlayacak isimler olmalı. Her mevkide direkt 11’de oynayabilecek en az ikişer oyuncu şart” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...