Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jandarmadan Ampute Millî Takımı paylaşımı!

Düzenleyen:
Jandarmadan Ampute Millî Takımı paylaşımı!

SPOR Haberleri

Jandarma Genel Komutanlığı, İngiltere'yi son saniye golüyle 2-1 devirerek Avrupa şampiyonu olan Ampute Millî Takımımız için resmî Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Ahmet Aydemir/Türkiye gazetesi-

Avrupa Şampiyonası finalinde İngiltere karşısında son saniyede bulduğu golle kupanın sahibi olan Ampute Millî Takımı, hem Avrupa'da hem de Türkiye'de adından söz ettirmeye devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığı da resmî Twitter hesabı üzerinden Şırnak gazisi Ampute Millî Takım kaptanı Osman Çakmak'ın İngiltere'ye attığı golün vidosunu paylaştı ve ''Mayınlar bizi durdurur mu sandınız?'' notunu düştü. Osman'ın golü öncesi ''Mayınlar bizi durdurur mu sandınız?'' notu yazılan videoda, gol sonrası yaşanan sevincin ardından ''Çok yanıldınız...'' ifadelerinin kullanılması ve arkada çalan Hücum Marşı, tüyleri adeta diken diken etti. (Ahmet Aydemir-Türkiye gazetesi)

Ayrıca Jandarma Genel Komutanlığı'nın şanlı zaferin videosunu resmî Twitter hesabı üzerinden sabitlediği görüldü.

Jandarmadan Ampute Millî Takımı paylaşımı!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...