Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak dalya maçında

Düzenleyen:
Burak dalya maçında

SPOR Haberleri

Sakatlığı düzelme yolunda olan Burak Yılmaz Akhisar önünde forma giymek ve gol atmak istiyor

Süper Lig’in 8’inci haftasında Trabzonspor’un sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynanacağı karşılaşma Burak Yılmaz için ayrı bir önem taşıyor. Bordo-mavili takıma ilk olarak 2009-10 sezonunun devre arasında transfer olan ve iki dönemde kulüpte 4’üncü sezonunu geçiren Burak, Akhisarspor maçında görev yapması halinde Trabzonspor’da ‘dalya’ diyecek. 32 yaşındaki oyuncu Karadeniz ekibinde şu ana kadar lig, kupa ve Avrupa maçları dahil olmak üzere 99 maçta sahada yer alırken bu karşılaşmalarda toplamda 65 gol kaydetti. 
Burak Yılmaz, 2011-12 sezonunda bordo mavili takımla ligde attığı 32 golle bir de gol krallığı yaşadı. Deneyimli golcü oyuncu, bu sezon forma giydiği 6 lig maçında 7 gol kaydederek gol krallığında da iddialı konumda yer aldı. Sakatlığı gittikçe iyiye giden futbolcunun tedavisi yoğun şekilde devam ediyor. Ersun Yanal’ın sağlık heyetinden sürekli bilgi aldığı ve Burak’ın maça yetiştirilmesini istediği belirtildi. Kritik karşılaşmaya büyük ihtimalle yetişecek olan yıldız futbolcunun 100. maçı için hırs yaptığı ve golle taçlandırmak istediği gelen haberler arasında.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...