Cumhurbaşkanı, Ampute A Millî Takımlarını kabul etti

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı, Ampute A Millî Takımlarını kabul etti

SPOR Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol A Millî Takımı ile Tekerlekli Sandalye Basketbol A Millî Takımı'nı Külliye'de kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol A Millî Takımı ile Tekerlekli Sandalye Basketbol A Millî Takımı'nı kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleştirilen kabul, yaklaşık 2 saat sürdü. Erdoğan, kabulde Millî sporcularla tek tek tokalaştı, ayaküstü sohbet etti.

Millî Takım kaptanı Osman Çakmak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbetinde, takım halinde verdikleri sözü yerine getirdiklerini söyledi.

Avrupa şampiyonluğunu kazanan Ampute Millî Futbol Takımı oyuncuları, kabulde Erdoğan'a, üzerinde adının yazılı olduğu 1 numaralı Millî takım formasını hediye etti.

Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Bakanı Yıldırım Demirören ile diğer yetkililer de hazır bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...