Aykut Kocaman'dan istifa açıklaması | Aykut Kocaman istifa etti mi? Aykut Kocaman istifa mı edecek?

Düzenleyen:
Aykut Kocaman'dan istifa açıklaması | Aykut Kocaman istifa etti mi? Aykut Kocaman istifa mı edecek?

SPOR Haberleri

Aykut Kocaman istifa mı etti? Aykut Kocaman istifa edecek mi? Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar bu soruların cevabını arıyor. Zira Kocaman, maç sonrası istifa sinyali vermişti... Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçı sonrası istifa edebileceğinin sinyalini verdi.

Aykut Kocaman istifa mı etti? Aykut Kocaman istifa edecek mi? Osmanlıspor ile oynanan maçın 89. dakikasında yediği golün ardından 1-1 berabere kalarak 1 puana razı olan Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi yaşandı. Maçın ardından konuşan teknik direktör Aykut Kocaman istifa sinyali verdi. Peki Aykut Kocaman istifa mı etti? Aykut Kocaman istifa edecek mi? Aykut Kocaman maç sonrasında bir açıklama yaptı ve istifa sinyali verdi.

Kocaman, "11 maç 16 puan. Fenerbahçe'nin gücünün çok altında bir durum. 11 hafta itibariyle ciddi bir başarısızlık. Bu maçla da çevirmek istedik. 1-2 maç güven tazelemeye ihtiyacımız vardı. Geçen hafta, bu hafta, son dakikalarda gelen goller ciddi bir başarısızlık. Bir tarafa çekmenin anlamı yok. Bunun bir faturası olacak. Sorumlusu olacak. Her türlü başarı ve başarısızlıkta herkesin payı vardı. Burada da önce kendi tarafıma biçiyorum, kendi tarafım ve oyunculara söylemek lazım. Normalde 3-4 yılda yapılacak toplam bireysel vahim hataları biz 13 maçtır gördük. Bir şeyler yapmak, istemek, döneceğini düşünmek olmuyor, kırıldı. Bunun bir faturası var. Kendi adıma gerekeni yapacağım. Fenerbahçeliler rahat olsun." ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman takımdan ayrı İstanbul'a dönüyor 

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin teknik patronu Aykut Kocaman takımdan ayrı olarak İstanbul'a dönecek. 

1-1 biten Osmanlıspor maçı sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, milli maç arası nedeniyle önceden planlanmış aile ziyareti nedeniyle takımdan ayrı olarak İstanbul'a dönecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...