Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

A Millîler Arnavutluk maçı hazırlıklarını sürdürdü

Düzenleyen:
A Millîler Arnavutluk maçı hazırlıklarını sürdürdü

SPOR Haberleri

Türkiye A Millî Futbol Takımı, pazartesi günü Antalya’da Arnavutluk ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını sürdürdü. Millî takımda gribal enfeksiyon geçiren Oğuzhan Özyakup takımdan ayrı çalışırken, Almanya’da bugün düğünü olan Kenan Karaman ise çalışmada yer almadı.

Perşembe günü Romanya’ya 2-0 kaybeden Türkiye A Millî Futbol Takımı, pazartesi günü Antalya’da oynayacağı Arnavutluk maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetiminde gerçekleştirilen idman basın mensuplarına 15 dakika açık kalırken, yapılan antrenman koşuyla başladı. Koşunun ardından ısınma hareketleri yapan millî oyuncular daha sonra kısa alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Kaleciler ise kaleci antrenörüyle takımdan ayrı bir süre çalıştıktan sonra takımla birlikte çift kale maçta yer aldı. Antrenman çift kale maçla sona erdi. Gribal enfeksiyon geçiren Oğuzhan Özyakup takımdan ayrı çalışırken, bugün Almanya’da düğünü olan Kenan Karaman ise çalışmada yer almadı. Kenan’ın yarın takıma katılacağı ve takımla birlikte antrenmana çıkacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...