HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de derbi primleri belli oldu

Düzenleyen: /
Beşiktaş ve Fenerbahçe'de derbi primleri belli oldu
Derbi, Prim, Aziz Yıldırım, Fikret Orman, Haber

SPOR Haberleri

F.Bahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Başakşehir ve Alanyaspor'dan sonra Beşiktaş'ı da yenmeleri durumunda futbolculara 3 milyon TL prim dağıtacak. Fikret Orman'ın belirlediği prim ise 750 bin TL.

Fenerbahçe yönetimi, Osmanlı beraberliği sonrası yaşanan krizde, teknik direktör Aykut Kocaman'ın talebi doğrultusunda ilk yarının sonuna kadar kalan 6 maça 1.5 milyon euro prim koymuş bunun da faydasını görmüştü.

Sarı-lacivertli takım Osmanlı maçı sonrası 5'te 5 yapmış ancak Konya deplasmanındaki beraberlik nedeniyle büyük ikramiyeyi son anda kaçırmıştı.

Yönetim, futbolcuların bu özverisi sonrası sistemde değişikliğe gitti. İkinci yarının başındaki 6 maçlık zorlu fikstür ikiye bölündü.

DERBİYİ ALIN 3 MİLYON TL'Yİ KAPIN
Göztepe, Trabzon, Gençlerbirliği maçları ayrı, Başakşehir, Alanya, Beşiktaş maçları ayrı değerlendirildi. Takım, ilk üç maçta 2 kez puan kaybı yaşadı.

Zor denilecek 3 maçta ise 2'de 2 yaparak son maça geldi. Beşiktaş derbisinin kazanılması halinde 3 milyon TL Samandıra'da dağıtılacak.

FİKRET BAŞKAN 750 BİN TL DAĞITACAK
Diğer taraftan Beşiktaş yönetimi ise takımı ayağa kaldırmak için harekete geçti.

Derbiyi kazanıp, ezeli rakibi yakalamak ve zirvede de puan farkını indirmek isteyen siyah-beyazlılarda, Başkan Fikret Orman kesenin ağzını açtı.

Orman, pazar günkü maçın galibiyet primini 30'ar bin TL (toplam 750 bin TL) olarak belirledi. Maçtan sonra bu rakamın daha da artabileceği konuşuluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...