HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

II. Cengiz dönemi

Düzenleyen: /
II. Cengiz dönemi
Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

‘Baskın’ seçim kararıyla koltuğunu kaybeden Dursun Özbek, bir kere daha hayal kırıklığına uğradı. 4 ay önceki seçimi 80 oy farkla kazanan Mustafa Cengiz bu defa Özbek’e 1.164 oy fark atarak zafere uzandı

BURHAN CAN TERZİ

Canımızdan değerli
Zafer konuşması yapan Başkan Mustafa Cengiz, “4 ay önce bir kıyam, bir ayağa kalkış gerçekleştirdik. Bunu biz yönetim olarak yapmadık, bunu sizlerle, genel kurulla, taraftarla, bütün camiayla birlikte yaptık, ne mutlu bize” derken, “Birçok klişeler paramparça oldu, ezberler bozuldu. Seçimi izlerken aklıma gelen, ilk kırılan klişe, ‘İllaki liseli başkan bulunur, liseliler ona oy verir.’ Yok öyle bir şey, bu kanıtlandı. Liseli, lisesiz, herkes kendi özgür iradesiyle kendisi için en iyi olanı düşündüğüne oy verdi. İnşallah biz, sizleri utandırmayız. Artık davullar çalsın ve kutlayalım. Bize teslim ettiğiniz bu emaneti, görevde kaldığımız süre içinde, kendi canımızdan, kendi malımızdan daha değerli sayarak koruyacağımıza söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...