Ümit Özat'tan flaş açıklama!

Düzenleyen:
Ümit Özat'tan flaş açıklama!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe`nin unutulmaz oyuncularından ve şimdilerde teknik direktörlük yapan Ümit Özat, sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.

Fenerbahçe’nin eski kaptanlarından Ümit Özat, kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

İşte Ümit Özat`ın açıklamaları:Geçen haftaki Fenerbahçe kongresinde adımın gündeme gelmesi ile ilgili düşüncelerimi açıklamak gereği duydum.

Ben Ümi Özat olarak teknik adamlık yaptığım dönemler ve yapacağım dönemler hariç hiç bir zaman ne Fenerbahçe’nin ne de Fenerbahçe’yi yönetenlerin karşısında hiç olmadım olmayacağım da.

Sadece inandıklarımı ve gerçekleri söyledim

Bu konu ne Sayın Aziz Yıldırım’ın anlattığı kadar bir seçim malzemesi ne de Ali Koç’un anlattığı kadar basit bir olay değildir.

"TEK BİR FOTOĞRAFIN OLMAMASI CAN ACITICI BİR DURUM"

Taraftar, futbolcuya kızabilir, küfredebilir ama bir yönetici futbolcusuna küfür edemez. Kaldı ki, o gün bir takımın kaptanının yapması gerekeni yaptığım için kendimle gurur duyuyorum.

Ancak yine acı olan, o gün küfredilen insanın efsaneler içinde sayılması, 6 ay oynayanların efsaneler içinde sayılması, yine en zor zamanlarında yanında olduğum Aziz Yıldırım döneminde o koridorlarda 3 kupa kaldırmış 100. yıl kaptanının tek başıma bir fotoğrafı olmaması can acıtıcı bir durumdur.

"YERİ GELDİ Mİ BUGÜN ALİ KOÇ`A DESTEN VERENLER YARIN KÖTÜLÜK YAPABİLİR, BUNUN GARANTİSİ YOK"

Kim derdi ki, Aziz Başkan bu kulüpten böyle ayrılacak. Onun için bu devran herkese ters dönebilir. 20 yıl önce Aziz Yıldırım`a bu desteği verenler şimdi Ali Koç`a destek verdiler.

Günü geldiği zaman bugün Ali Koç`a destek olanların, yarın ona da aynı kötülüğü yapmayacaklarının garantisi yoktur.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...