HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Mesut Özil geri adım atmadı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la o fotoğrafı yine çektiririm

Düzenleyen: /
Mesut Özil geri adım atmadı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'la o fotoğrafı yine çektiririm
Recep Tayyip Erdoğan, Almanya, Mesut Özil, Haber

SPOR Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çektirdiği fotoğraf sonrası Almanya'da linç edilen Mesut Özil tepkilere sert çıkarak "Bugün olsa yine aynı fotoğrafı çektiririm." dedi.

Almanya Milli Takım formasını giyen Türkiye kökenli futbolcu Mesut Özil, tepki görmesine neden olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çektirdiği fotoğrafa ilişkin konuştu. Sosyal medya adresi Twitter'dan açıklama yayınlayan Özil, "Ne olursa olsun yine de aynı fotoğrafı çektirirdim. Buluşmayı reddetmek, atalarıma saygısızlık olurdu." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu şunları söyledi:

"BENİ YALANCILIKLA SUÇLADILAR"

"Almanya'da büyüdüm ama kökenlerim Türk. İki kalbim var; Biri Türk, biri Alman. Annem, çocukluğumdan beri herkese saygılı olmam gerektiğini ve nereden geldiğimi unutmamamı söylerdi. Recep Tayyip Erdoğan'la Londra'da buluştum. O buluşmada çekilen fotoğraf, Alman basınında büyük yankı uyandırdı. Bazı insanlar beni yalancılıkla, düzenbazlıkla suçladı ama o fotoğrafın politik bir amacı yoktu.

"NE OLURSA OLSUN YİNE AYNI FOTOĞRAFI ÇEKTİRİRDİM"

Alman medyası ise durumu farklı yansıttı. Sayın Erdoğan'la buluşmayı reddetmek, atalarıma saygısızlık olurdu. Benim için kimin devlet başkanı olduğunun önemi yok. Eminim ki Kraliçe ve İngiltere Başbakanı May de Sayın Erdoğan'ı ağırladıklarında aynı saygıyı göstermiştir. Son seçimde ya da ondan önceki seçimde, ne olursa olsun yine de aynı fotoğrafı çektirirdim."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...