Farkı fiyatı!

Düzenleyen:
Farkı fiyatı!

SPOR Haberleri

Başkan Ahmet Ağaoğlu yönetimi eski hocaya (Ersun Yanal) tazminat öderken yeni teknik adam Ünal Karaman'ın görüşmesinde "Siz kaç para isterseniz onu yazın" dediği açıklandı

Karadeniz ekibi son 5 yılın en iyi sezon başlangıcına imza atarken asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik adam konusunda farklı bir pencere açtı. Aslında mesaj tamamen duygusaldı! Ahmet Ağaoğlu yönetimi eski teknik direktör Ersun Yanal'a tazminat öderken yeni teknik direktör Ünal Karaman'la görüşmede önemli ve takdir edilecek bir tavrın sergilendiği ortaya çıktı. Hacısalihoğlu "Ünal Hoca ile sözleşme yapılırken 'Siz kaç lira isterseniz onu yazın' dedi. Aldığı paranın miktarı değil, hissettiği duygu önemli. Futbolculuğunda da öyleydi. Son dönemlerde çalıştığımız hocalar var. Ücretlerini saymıyoruz, aldıkları tazminatlar bile 10 senelik teknik adam ücretini karşılardı. Ama bizden ayrılan Trabzonlu hocalara, o duyguyu yaşayanlara tazminat ödemedik. Hatta alacaklarını bırakanlar oldu" dedi.

Sözle şampiyonluk olmaz
"Trabzonspor, her zaman zirve için oynayan bir kulüptür. Zirvedeki yeri ne olur? Bu, o dönemki kadrosuna, şansına, rakiplerinin imkanına, bugün için de en önemlisi, ekonomisine bağlıdır" diyen bordo-mavililerin asbaşkanı "İlk 8 haftaya bakıldığında, ne çok iyi, ne de çok kötüydü diyebilirim. Daha iyi olabilirdi. Galatasaray'ı o futbolla, skorla yendiğiniz zaman, ister istemez, Aytemiz Alanyaspor'u da keşke yenseydik, MKE Ankaragücü'nden son dakikada gol yemeseydik, Göztepe maçını kazansaydık diyebiliyorsunuz. Bunlar düşündüğümüz gibi gerçekleşse, liderdik. Şampiyon olacağım demekle, şampiyon olunmaz. Hedef belirleme amaçlı söylem olarak bakıldığında, doğru. Faydaları vardır. Öbür türlü şartlanmışlık ve büyük umutların, büyük hayal kırıklıklar oluşturduğu gerçeği de var" diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...