HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cristiano Ronaldo ve Xabi Alonso hakim karşısına çıkacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cristiano Ronaldo ve Xabi Alonso hakim karşısına çıkacak
Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso, Haber

SPOR Haberleri  / AA

İspanya'da vergi kaçırmakla suçlanan Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo ve eski İspanyol futbolcu Xabi Alonso'nun davaları 22 Ocak Salı günü Madrid'deki İl Mahkemesinde görülecek.

Juventus'un Portekizli oyuncusu Cristiano Ronaldo ve eski İspanyol futbolcu Xabi Alonso, vergi kaçırmaktan yargılanacak.Maliye ve savcılığın hazırladığı iddianameye göre, 2011-2014 yıllarında dört ayrı mali suç işlemekle suçlanan Ronaldo hakkında savcılık 2 yıl hapis ve toplamda 18,8 milyon avro para cezası talep ediyor.

RONALDO, VERGİ KAÇIRMAKLA SUÇLANIYOR

Real Madrid takımında 2009-2018 yıllarında forma giyen ve sezon başında İtalya temsilcisi Juventus'a transfer olan 33 yaşındaki Ronaldo, imaj haklarından elde ettiği gelirleri off-shore hesaplarında tutarak vergi kaçırdığı yönünde suçlanıyor.

İKİ İSMİN DAVALARI MAHKEMENİN FARKLI KISIMLARINDA GÖRÜLECEK

Bayern Münih'te forma giyerken 2016-2017 sezonunun sonunda profesyonel futbol hayatını sonlandıran Xabi Alonso da 2010-2012 yıllarında 3 ayrı mali suç iddiasıyla 5 yıl hapis ve 4 milyon euro para cezası talebiyle yargılanacak. Ronaldo ve Xabi Alonso'nun duruşma için salı günü Madrid'de olmaları öngörülüyor. İki futbolcunun davaları aynı mahkemenin farklı kısımlarında görülecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...