Türkiye Judo Milli Takımı madalya yolunda

Türkiye Judo Milli Takımı madalya yolunda

SPOR Haberleri

Türkiye Judo Milli Takımı, 26 Ağustos Pazartesi günü başlayacak Dünya Şampiyonası için bugün İstanbul'dan Rio de Janeiro'ya hareket etti.

Türkiye Judo Milli Takımı, 26 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında Rio de Janeiro'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası'na katılmak için bugün sekiz sporcuyla İstanbul'dan hareket etti. Akdeniz Oyunları'nda madalya kazanan yedi sporcunun da bulunduğu milli takım kafilesinde; kadınlarda 48 kiloda Ebru Şahin ve Sümeyye Akkuş, 52 kiloda Ayşe Saadet Arca, 63 kiloda Bahar Büker ve +78 kiloda Belkıs Zehra Kaya ile erkeklerde 60 kiloda Ahmet Şahin Kaba, 73 kiloda Hasan Vanlıoğlu ve 100 kiloda Feyyaz Yazıcı yer alıyor.
Fransa üzerinden Rio'ya geçecek kafilede bulunan Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, "Bu şampiyona dünya sıralamasındaki yerimiz adına oldukça önemli. Judocularımız iyi çalıştılar. Son hazırlık kampını başarıyla tamamladılar, heyecanla şampiyonayı bekliyorlar." dedi.
Şampiyona kurası 25 Ağustos'ta çekilecek, müsabakalara 11800 kişi kapasiteli Maracanazinho Arena ev sahipliği yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...