Çetin bekleyiş

Çetin bekleyiş

SPOR Haberleri

Devre arasında sol bek, sol açık ve sağ açığını yenileyen Galatasaray şimdi de stopere odaklandı.

Yalımcan Sarpyel

Transferin bitmesine üç gün kala sarı-kırmızılılar uzun süredir listesinde olan Roma’daki millî oyuncumuz Mert Çetin’e sarıldı. Luyindama’nın sezonu kapatması, stoperde Marcao ve Ahmet Çalık ile birlikte joker Donk’un yetersiz kalması Aslan’ı takviyeye mecbur kıldı. Jeison Murillo’nun Celta Vigo’ya gitmesiyle Mert Çetin’e kalan yönetim, Roma’nın Atalanta’dan savunma oyuncusu Roger Ibanez’i almasıyla yeniden umutlandı. Yönetim, genç stoperin sezon sonuna kadar kiralanması için Roma’dan anlayış bekliyor.    

Gianetti Aslan’a!
Galatasaray ile ilgili bir başka iddia ise Arjantin’den geldi. Basında çıkan habere göre Galatasaray, Valez Sarsfield’da forma giyen ve 2022’ye kadar mukavelesi bulunan Lautaro Gianetti transferinde mutlu sona yakın. Mustafa Cengiz yönetiminin, 26 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralayacağı yazılıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...