Philip Novak: Trabzon’dan ayrılmam

Düzenleyen:
Philip Novak: Trabzon’dan ayrılmam

SPOR Haberleri

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Çek oyuncu “Başka takımlardan teklifler var, Getafe istiyor ama ben kalmak istiyorum” dedi.

Trabzonspor’un istikrarlı futbolcularından biri olan Philip Novak, sezon sonunda sözleşmesi sona ereceği için hakkında sık sık çıkarılan transfer dedikodularına noktayı koydu. Son olarak adı Galatasaray’la anılan oyuncu Çek spor portalı isport.blek.cv sitesine verdiği röportajda “Trabzon’da üçüncü sezonumu geçiriyorum ve burada çok mutluyum. Üç aydır sözleşme yenileme konusunda görüşüyoruz. Küçük pürüzler var ama çözüleceğini düşünüyorum” dedi. 
> Şampiyonluk hayali
Trabzonspor’da oynayamaya devam etmek istediğini dile getiren Çek oyuncu “Kararın mümkün olduğu en kısa sürede çözülmesini istiyorum. Ama bunun için yaza kadar da bekleyebilirim” dedi. Getafe’den teklif aldığını söyleyen Novak “Her şey menajerlik ajansım tarafından ele alınıyor. Ama dediğim gibi ilk hedefim Trabzon’da kalmak” dedi. Novak şampiyon olmayı çok istediklerini de sözlerine ekledi. 
Daha iyi yerde olabilirdik
Novak, ligin ilk yarısında çok puan kaybettiklerini söylerken “Geçmişte taktik hatalar yüzünden gereksiz yere puanlar kaybettik. Şimdi bunları yapmamaya çalışıyoruz” dedi.  

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...