Finali İstanbul’dan alın!

Düzenleyen:
Finali İstanbul’dan alın!

SPOR Haberleri

UEFA’ya başvuran Avrupa Kulüpler Birliği (ECA), Şampiyonlar Ligi finalinin Türkiye’den alınıp, Almanya’ya verilmesi için talepte bulundu

Koronavirüs pandemisi sonrası bütün dünyada normalleşmenin adımları atılırken Alman lobisi, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi finali için kulislere başladı. Sky Sports’ta yer alan habere göre Avrupa Kulüpler Birliği (ECA), Şampiyonlar Ligi yarı final ve final maçlarının Almanya’da oynanması için UEFA’ya başvuruda bulundu. Türkiye’de koronavirüs salgınının hâlâ belirsizliğini koruduğu ve bu yüzden Almanya’ya alınması gerektiği belirtildi.

> UEFA cevap vermedi
Bundesliga’nın Covid-19 sonrası Avrupa’da en erken başlayan lig olduğu ve şu ana kadar herhangi bir problemin yaşanmadığının altı çizilirken bunun önemli bir kriter olduğu UEFA’ya ifade edildi. Başvuruda 7-8 Ağustos’ta oynanacak Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçlarının dahi Almanya’da oynanması gerektiği belirtildi. UEFA, bu taleplere henüz bir cevap vermedi.

FInal Four planı
UEFA, Şampiyonlar Ligi’ni Dörtlü Final Sistemi’nde bitirmeyi planlıyor. Takvim ve Final Four modeli kabul edilirse yarı final maçları 13-14 Ağustos’ta tarafsız sahada oynanacak. İstanbul’da oynanacak final maçı da aynı yerde yapılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...