Hugo’ya özel teşekkür

Hugo’ya özel teşekkür

SPOR Haberleri

Başkan Ahmet Ağaoğlu “Vitor Hugo maliyet olarak limitlerimizi en çok zorlayan isimdi. Buraya gelmek için büyük fedakârlıkta bulundu” dedi.

Trabzonspor’da, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla yeni transferler Vitor Hugo ve Djaniny Semedo için imza töreni düzenlendi. Törende konuşan Ağaoğlu, “Vitor Hugo iki aya yakın bir süredir gündemimizde olan bir oyuncuydu. Maliyet olarak limitlerimizi en çok zorlayan isimdi. Trabzonspor’a gelmek için büyük çaba harcadı, ücretinden fedakârlıkta bulundu. Kendisine aramıza katıldığı için özellikle çok teşekkür ediyorum” dedi.

Hukukçulara sorduk
Ağaoğlu, Djaniny için ise “Kariyerli ve yetenekli bir oyuncu. Hem izleme komitesinin hem de teknik direktörümüzün üstünde durduğu bir oyuncuydu. Hukuki anlamda birtakım soru işaretleri olduğu için biraz gecikmeli bir gerçekleştirdik. Hem yurt dışındaki hem de bünyemizdeki hukukçulardan aldığımız görüş doğrultusunda hareket ettik” dedi. Ağaoğlu’nun ardından söz alan her iki oyuncu da takımın başarısı için çalışacaklarını ifade etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...