HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fatih Terim'de yönetime gönderme: Artık kimsenin ne arkasındayım ne de yanındayım

Düzenleyen:
Fatih Terim'de yönetime gönderme: Artık kimsenin ne arkasındayım ne de yanındayım
Fatih Terim, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, BB Erzurumspor maçının ardından yaptığı açıklamada "Bilinsin ki, artık kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım" diyerek yönetime mesaj yolladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, BB Erzurumspor maçının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada hakemleri hedef aldı. Falcao'nun kırmızı kartına isyan eden deneyimli teknik adam, "Falcao hiç kırmızı kart görmedi. Hakemler veya artık kurul dediler ki, biz bunu atalım, rekor bizde olsun. Saçma sapan kartlar yani" ifadelerini kullandı.

Geçen haftaki Alanyaspor maçında Etebo'nun kırmızı kart gördüğü pozisyona da değinen Terim, "Etebo'nun sarı kartları sarı kart olabilir ama Etebo'nun ikinci sarı kartından 2-3 saniye önce Alanyalı 9 numaralı oyuncunun Luyindama'ya arkadan darbesi var, Luyindama kendini atmadığı için ona bakılmadı, biz de bir şey demedik" dedi.

"ERZURUM BİR ŞEYLERİN BAŞLANGICI"

Fatih Terim, maçla ilgili de şunları söyledi: Zaman zaman iyi olmasak da oyunun genelinden memnunum. Genel olarak kontrolümüzde geçti, daha önce koparabilirdik maçı ama olmadı. Yine oyunun en kritik zamanında 10 kişi kaldık ama sonrasında rakibe şut şansı vermedik. 3 puan almayı becerdik. Umarım iyilerin başlangıcı olur burası. Erzurumspor genel olarak bir şeylerin başlangıcı oluyor. Ben de öyle inanıyorum. İnşallah öyle olacaktır.

Son dönemde yönetimle transfer konusunda sorunlar yaşadığı iddia edilen İmparator "Sanılmasın ki, içeride veya dışarıdakilerin arkamdan planlarını bilmiyor değilim. Her şeyin farkındayım. Benim Galatasaray taraftarına sözüm var. Sabırla sessiz kalıyorum. Bu, hiçbir şeyin farkında olmadığım anlamına gelmesin. Bilinsin ki, artık kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım" şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...