Kasımpaşa 2-3 Fenerbahçe - Maç sonucu, özeti ve golleri

Kasımpaşa 2-3 Fenerbahçe - Maç sonucu, özeti ve golleri

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında zorlansa da galip gelmeyi bildi. Fenerbahçe Kasımpaşa maçı özeti ve golleri haberimizde.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, iki kez yenik duruma düştüğü maçı son dakika golüyle kazandı. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe, son dakika golüyle 3-2 kazandı. Mücadelede Kasımpaşa iki kez öne geçmesine rağmen Fenerbahçe, bir türlü aradığı golü bulamadı. Dakikalar 90+2'yi gösterdiğinde Kasımpaşa savunmasının inanılmaz hatası golle sonuçlandı. Maçta Kasımpaşa adına goller 19. dakikada Ryan Donk ve 40. dakikada Oscar Scarione'den geldi. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller ise 31. dakikada Caner'in frikiği, 74 ve 90+2. dakikada Webo ile geldi. Bu sonucun ardından Fenerbahçe, ligde puanını 9'a yükseltti. Kasımpaşa ise 6 puanda kaldı.
KASIMPAŞA - FENERBAHÇE 2-3
KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR

Son düdük geldi ve karşılaşma sona erdi.
90' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Raul Meireles oyundan çıkarken Mehmet Topal oyuna girdi.
90' Golden sonra Kasımpaşa'da Elyasa Süme, Fenerbahçe'de ise Webo, sarı kart gördüler.
90' Fenerbahçe sağ kanattan taç atışı kullandı. Ceza alanına yüksek gönderilen top kafalardan sekti ve Kasımpaşalı savunmacı topu uzaklaştırmak için vuruşunu yaptı. Kendi arkadaşına çarpan top Webo'nun önünde kaldı ve Webo, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
90' GOL! Webo
90' Kasımpaşa'da oyuncu değişikliği. Orhan Şam oyundan çıkarken Elyasa Süme oyuna girdi.
90' Bu arada maçın sonuna 5 dakika uzatma eklendi.
89' Kasımpaşa, rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada top doğrudan dışarıya gitti.
88' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada bir karambol oluştu ve son olarak Kasımpaşa lehine bir serbest vuruş kararı verildi.
87' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Alper, Orhan'dan sıyrılıp ceza alanına girmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Orhan da sarı kart gören bir diğer isim oldu.
87' Kasımpaşa'da oyuncu değişikliği. Kerem Şeras oyundan çıkarken İlhan Eker oyuna girdi.
86' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Isaksson topu alırken kendisine faul yapıldı.
85' Fenerbahçe atağında Alper Potuk, hızla rakip ceza alanına yöneldiği sırada Kerem'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Kerem de sarı kart gördü.
83' Sarı lacivertliler, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Kasımpaşa savunması topu uzaklaştırdı.
82' Kasımpaşa'da oyuncu değişikliği. Tabare Viudez oyundan çıkarken Adem Büyük oyuna girdi.
81' Kullanılan serbest vuruşta Donki kaleye çok sert bir şut çekti ve barajdan seken top Volkan'da kaldı.
80' Kasımpaşa'da Adem Büyük oyuna girecekti ama serbest vuruş dolayısıyla bu değişiklik ertelendi.
79' Gelişen Kasımpaşa atağında rakip ceza yayı içinde topla buluşan Malki, yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Çok tehlikeli bir nokta.
78' Kasımpaşa kalecisi Isaksson, kaleci vuruşunda topu dışarıya gönderdi. Omzunda bir problem var ve tedavisi yapılıyor.
77' Fenerbahçe'nin galibiyet golünü bulabilmek için baskısı devam ediyor. Kasımpaşa da özellikle kontra ataklardan çok fazla tehlike yaşatıyor.
76' Yine sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Kuyt'ın ceza alanına koşu yapan Caner'e pasında kaleci Isaksson çıkıp topu kontrol etti.
75' Golün sonrasında top kapma mücadelesinde Emenike sarı kartı gören isim oldu.
74' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner, son çizgi yakınlarından ortasını yaptı ve ön direk yakınlarındaki Webo, güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.
74' GOL! Webo
73' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Selçuk Şahin oyundan çıkarken yerine Mehmet Topuz oyuna girdi.
72' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Kuyt'ın ceza alanına yaptığı ortayı savunma karşıladı. Ardından Meireles, bir şut daha çekti ama top yandan dışarıya çıktı.
71' Fenerbahçe atağında sol kanattan ceza alanına yapılan ortayı savunma ceza alanı dışına gönderdi. Gelen topa Meireles, gelişine çok sert vurdu ve top sağ direğin dibinden dışarıya gitti.
70' Bu kez sol kanattan gelişen Kasımpaşa atağında ceza alanının hemen dışında topla buluşan Babel'in kaleye sert şutunu Volkan uzaklaştırdı.
69' Bir başka Kasımpaşa atağında ceza alanı dışında topla buluşan Tabare Viudez, sağ kale direği dibine şutunu çekti ama son anda Volkan topu kornere gönderdi.
68' Kullanılan köşe vuruşunda Meireles, ceza alanına ortasını gönderdi ama savunma topu uzaklaştırdı ve Kasımpaşa ani bir atağa çıktı. Fenerbahçe ceza alanı ön tarafına atılan yüksek topta Volkan kalesini terk edip topu kafayla uzaklaştırdı.
67' Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında Emenike, ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşup içeriye çevirmek istedi ama savunma topu kornere gönderdi.
66' Atak yönüne göre sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.
65' Çok ani gelişen Kasımpaşa atağında Viudez, sağ çaprazda Egemen'e çok şık bir çalım atıp ceza alanına girdi ve pasını kale sahasına yerden göndermek istedi ama son anda Alves, topu kornere gönderdi.
64' Gelişen Kasımpaşa atağında ceza alanı içinde sol çaprazda topa hareketlenen Babel, Alper'in müdahalesiyle yerde kaldı ama oyun devam etti. Babel, penaltı bekledi.
63' Kullanılan köşe vuruşunda Caner, ceza alanına ortasını yaptı ve kale sahası içinde Kasımpaşa savunması topu uzaklaştırdı.
62' Kullanılan serbest vuruşta Caner'in ceza alanına ortasında karambol oluştu ve top kornere gitti.
61' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül'e atılan pasta Babel, Gökhan'a çok sert bir faul yaptı ve sarı kart gördü.
60' Gelişen Fenerbahçe atağında rakip ceza alanı yakınlarında sol çaprazda topla buluşan Alper, pasını Selçuk'a verdi. Selçuk'un sert şutu yandan dışarıya gitti.
59' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. Samuel Holmen oyundan çıkarken Alper Potuk oyuna giren isim oldu.
58' Sağ kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Kerem son çizgi yakınlarından kale sahasına yerden ortasını yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.
57' Sarı lacivertli ekipte sağ kanatta topla buluşan Gökhan, ceza yayı içindeki Kuyt'a pasını verdi. Kuyt'ın sert şutu üstten dışarıya gitti.
56' Bu kez Kasımpaşa rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Babel'in kafa vuruşu üstten dışarıya çıktı. Aynı anda Babel için ofsayt bayrağı da kalktı.
55' Fenerbahçe, bu kez sol kanattan serbest vuruş kullandı. Mireles'in ceza alanına ortasında Kuyt, kafa topuna çıktı ama savunma topu uzaklaştırdı.
53' Kullanılan serbest vuruşta Caner, topu doğrudan kaleye gönderdi. Caner'in şutu sol direkten döndü ve ardından Bruno Alves'in vuruşu üst direkten döndü. Sonra Emenike topa vurdu ama top çok az farkla dışarıya gitti.
52' İki takım da orta alanı çok çabuk geçmeye başladı. Kasımpaşa ceza alanı önünde Webo, kafa topu mücadelesinde Yalçın'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Tehlikeli bir nokta.
51' Bu kez Tabare Viudez, rakip ceza alanı dışında topla buluştu ve kendine uygun açıyı bulup kaleye sert bir şut gönderdi ama top üstten dışarıya gitti.
50' Gelişen Fenerbahçe atağında Caner'in sol kanattan ortasına Webo, ceza alanı içinde kafa vuruşunu yaptı ama top üstten dışarıya gitti.
49' Bu kez gelişen Kasımpaşa atağında topla buluşan Babel, ceza alanı dışından kaleye çok sert bir şut çekti ama top yandan dışarıya gitti.
48' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Webo, ceza alanına ortasını yaptı. Savunmanın diğer kanada gönderdiği topu bu kez Gökhan Gönül, ceza alanına ortaladı ama yine Kasımpaşa savunması uzaklaştırdı.
47' Kasımpaşa ikinci yarıya hızlı başladı. Ceza alanı dışında sağ çaprazda topla buluşan Malki'nin sert şutu yandan dışarıya çıktı.
46' İkinci yarı Kasımpaşalı oyuncuların vuruşuyla başladı.
- Kasımpaşa'nın golleri, Ryan Donk ve Oscar Scarione'den gelirken Fenerbahçe'nin tek golü Caner Erkin'den geldi.
İlk yarıyı Kasımpaşa, Fenerbahçe önünde 2-1 önde kapadı.
- İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45' Fenerbahçe savunmasından kaleci Volkan'a atılan geri pasta top kısa düşünce Malki topa hareketlendi ama Holmen'le mücadelesinde Holmen'e faul yaptı.
45' İlk yarının sonuna 2 dakika ilave etti.
44' Kasımpaşa yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Ryan Donk bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.
42' Bu kez Kasımpaşa rakip yarı alandan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada herkesi aşan top diğer kanada açıldı ve Gökhan topu uzaklaştırdı.
41' Sarı lacivertliler, sol kanattan serbest vuruş kullandı. Caner'in ceza alanına ortası kafalardan sektikten sonra top Selçuk'tan oyun alanının dışına çıktı.
40' Sağ kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Viudez, ceza alanına ortasını yaptı. Gelen topu Babel, sol çaprazdaki Scarione'ye indirdi ve Scarione'nin ser şutu uzak kale direğinin dibinden ağlarla buluştu.
40' GOL! Scarione
39' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Kerem Şeras, Selçuk Şahin'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
38' Atak yönüne göre sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortayı yine savunma uzaklaştırdı.
37' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Fenerbahçe savunması topu kornere gönderdi.
36' Kasımpaşa'da Scarione, orta alanda kaptığı topla hızla rakip ceza alanına yöneldi ama Selçuk Şahin'in müdahalesiyle terde kaldı ve karar serbest vuruş. Selçuk da sarı kart gördü.
35' Karşılaşmada tempo bir anda artmış durumda. Fenerbahçe, atağında kısa paslaşmalar sonucu ceza alanı dışında sağ çaprazda topla buluşan Selçuk'un zayıf şutunu savunma uzaklaştırdı.
34' Hızlı gelişen Kasımpaşa atağında Scarione, Viudez'e çok güzel bir pas verdi ve Viudez, sağ kanattan hızla ceza alanına girdi ama içeriye çevirdiği top doğrudan dışarıya gitti.
32' Sol kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Babel, ceza alanına sert bir orta gönderdi ama Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.
31' Kullanılan serbest vuruşta Caner, sağ çaprazdan sol ayağıyla çok güzel bir serbest vuruş kullandı ve topu sağ üst köşeden ağlarla buluşturdu.
31' GOL! Caner
30' Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında Emenike, ceza alanına girmek üzereyken Donk'un müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Donk da sarı kart gördü.
29' Gelişen Kasımpaşa kontra atağında savunma arkasına kaçan Malki, topla buluşup ceza alanına girdi ve pasını Scarione'ye verdi ama araya giren Egemen topu uzaklaştırdı.
28' Caner kullandığı serbest vuruşta ceza alanına ortasını yaptı ama Kasımpaşa savunması topu uzaklaştırdı.
27' Kullanılan taç atışının devamında sağ çaprazda topla buluşan Kuyt, Malki'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
26' Fenerbahçe savunmasında topla buluşan Alves, ileri uçtaki Emenike'ye uzun bir pas gönderdi ama araya giren Sancak topu taca gönderdi.
25' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada kafalardan seken topu Kasımpaşa savunması uzaklaştırdı.
24' Etkili bir Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül, rakibinden topu söküp ceza alanına ortasını yaptı ama Yalçın gelen topu kornere gönderdi.
23' Gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül, pasını Webo'ya verdi. Webo'nun ceza alanı dışından sert şutu üstten dışarıya gitti.
22' Aynı kanattan Viudez, köşe vuruşunu kullandı ve ceza alanı ön direğine yapılan ortada Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.
21' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Viudez'in ceza alanına ortasına Caner ayak koydu ve top kornere çıktı.
19' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Webo'nun kafa vuruşu ceza alanı içinde sol çaprazdaki Donk'e geldi. Donk'un topa sert şutu ağlarla buluştu.
19' GOL! Donk
18' Konuk ekip yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Egemen, Malki'ye faul yaptı. Hakemin faul kararına uzun süre itiraz eden Egemen, sarı kart gördü.
17' Fenerbahçe atağı bu kez sol kanattan gelişti. Caner'in ceza alanına ortasında Weboi kafayla topu Emenike'ye indirmek istedi ama savunma topu uzaklaştırdı.
16' Gökhan Gönül, sağ kanatta buluştuğu topu ceza alanı uzak direği yakınlarındaki Emenike'ye ortaladı ama Emenike, topu almaya çalışırken rakibine faul yaptı.
15' Sol kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Babel, ceza alanına koşu yapan Viudez'e yüksek bir top gönderdi ama Viudez, topu oyun alanı içinde tutamadı.
14' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Caner'in ceza alanına ortasını Kasımpaşa savunması uzaklaştırdı.
13' Tehlikeli bir Fenerbahçe atağında ceza alanı içinde sol çaprazda topla buluşan Caner'in sert şutunu Isaksson son anda kornere gönderdi.
12' Fenerbahçe yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Malki, Alves'e faul yaptı.
11' Bu kez sağ kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Viudez, ceza alanı yakınlarındaki Malki'ye pasını attı ama Malki, topu istediği gibi kontrol edemeyince top yükseklik kazandı ve taca çıktı.
10' Gelişen Kasımpaşa atağında sol kanatta topla buluşan Babel, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
9' Sarı lacivertliler, her geçen dakika baskısını arttırıyor. Bu kez sağ kanattan gelişen atakta ceza alanı içinde topla buluşan Webo, sağ çaprazdan şutunu çekti ama top yan ağlarda kaldı.
8' Yine sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Caner, uzak kale direği yakınlarına ortasını yaptı ama hava topu mücadelesinde Kuyt, rakibine faul yaptı.
7' Çok etkili gelişen Fenerbahçe atağında sol kanatta topla buluşan Holmen, ceza alanındaki Caner'e pasını verdi. Caner, rakibinden sıyrılıp pasını yeniden Holmen'e verdi ama savunma araya girdi.
6' Kısa paslarla rakip yarı alana geçen Fenerbahçe'de topla en son buluşan Selçuk Şahin, ceza alanı dışından sağ çaprazdan yerden şutunu çekti ama top yandan dışarıya gitti.
5' Gelişen Kasımpaşa atağında sol kanatta topla buluşan Babel, arkadaşıyla duvar pası yapmak istedi ama yerde kaldı. Mustafa Kamil Abitoğlu, devam kararı verdi ama Babel, bu kararı beğenmedi.
4' Ani gelişen Fenerbahçe atağında Emmanuel Emenike, ceza alanı dışından sol çaprazdan kaleye şutunu gönderdi ama top yandan dışarıya gitti.
3' Kasımpaşa, Fenerbahçe yarı alanından serbest vuruş kullandı. Viudez, topu doğrudan kaleye göndermek istedi ama top barajdan döndü. Ardından Scarione, ceza alanına ortasını yaptı ama top doğrudan dışarıya gitti.
2' Kasımpaşa kendi yarı alanından serbest vuruş kullandı. Donk, ileri uçtaki Babel'e uzun bir pas attı ama Gökhan Gönül araya girdi.
1' Karşılaşma Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.
- Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda İstiklal Marşı'mız okunuyor.
- Bugünkü maçta Fenerbahçe, sarı lacivert çubuklu formayla Kasımpaşa ise düz beyaz formayla mücadele edecek.
- Her iki takımın da bu karşılaşmadan önce Spor Toto Süper Ligde 6'şar puanı bulunuyor.
- Kasımpaşa, kendi sahasında Fenerbahçe'yi 2-0 yenerken Fenerbahçe ise kendi sahasında Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti.
- Geçen sezon iki takım arasında oynanan maçlarda iki takım da kendi sahasındaki karşılaşmaları kazandı.
- Fenerbahçe geride kalan haftada kendi sahasında Sivasspor'u 5-2 mağlup ederken Kasımpaşa ise deplasmanda Torku Konyaspor'u 2-1 mağlup etti.
İLK 11'LER
Kasımpaşa: Isaksson, Orhan, Yalçın, Donk, Sancak, Kerem, Pereira, Babel, Mora, Scarione, Sanharib
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, Selçuk, Holmen, Meireles, Kuyt, Webo, Emenike.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...