Türkiye gruptan nasıl çıkar? İşte EURO 2020 kalan maçlar

Düzenleyen:
Türkiye gruptan nasıl çıkar? İşte EURO 2020 kalan maçlar

SPOR Haberleri

EURO 2020 açılış maçında İtalya ile karşı karşıya gelen A Milli Takım, maçı 3-0 kaybetti, gözler kalan maçlara çevrildi. Bir golün bile çok değerli olduğu turnuvada, bir sonraki hedef Galler maçından galibiyetle ayrılmak. Peki Türkiye nasıl gruptan çıkar ve Türkiye'nin kalan maçları hangileri? İşte güncel puan durumu

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020'ye İtalya mağlubiyeti ile başladı. En iyi dört grup üçüncüsünün bir üst tura yükseleceği şampiyonada gözler kalan maçlara çevrildi. Galler-İsviçre maçının sonucu aleyhimize işledi. İşte ihtimaller...

BERABERLİK İŞİMİZE YARAYACAK

Türkiye'nin grubunda İtalya, Galler ve İsviçre yer alıyor. Galler ile İsviçre'nin berabere kalması, işimize yarayan sonuç oldu. En iyi dört grup üçüncüsünün bir üst tura yükselecek olması ise her bir puanın hatta tek bir golün bile altın değerinde olabileceğini gösteriyor. Bu durumda İtalya karşısında aldığımız 3-0'lık yenilginin averajımıza eksi olarak dönüşünü de düzeltmek zorundayız.

BİR GOLÜN BİLE ÖNEMİ VAR

A Milli Takım, Galler karşısına 'mutlak galibiyet' parolası ile çıkacak. Galler maçında alınacak kötü bir sonuç ise tur ümitlerimizin azalmasına neden olabilir. Grubu üçüncü bitirdiğimiz takdirde averaja bakılacak, diğer gruplardaki takımlardan kötü olursa şampiyona defteri erken kapanacak. Kalan iki maçımızı kazansak bile gruptan çıkamama ihtimalimiz var.

Türkiye gruptan nasıl çıkar? İşte EURO 2020 kalan maçlar

EURO 2020 A GRUBU KALAN MAÇLAR

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın kalan maçları ve EURO 2020 A Grubu fikstürü:

11 Haziran Cuma: Türkiye-İtalya maç sonucu: 0-3
12 Haziran Cumartesi : Galler-İsviçre maç sonucu: 1-1
16 Haziran Çarşamba (TSİ 19.00): Türkiye-Galler (Bakü Olimpiyat Stadı)
16 Haziran Çarşamba (TSİ 22.00): İtalya-İsviçre (Roma Olimpiyat Stadı)
20 Haziran Pazar (TSİ 19.00): İtalya-Galler (Roma Olimpiyat Stadı)
20 Haziran Pazar (TSİ 19.00): Türkiye-İsviçre (Bakü Olimpiyat Stadı)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...