HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Saray'ın Elmas'ı

Düzenleyen: /
Saray'ın Elmas'ı
Galatasaray, Burak Elmas, Haber

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı kulübün seçimli olağan genel kurulunda 1541 oy alan Burak Elmas zafere uzandı. Başkan, "Hiç kimse kaybetmedi. Tek yumruk olacağız" açıklaması yaptı

Yalımcan Sarpyel

G.Saray'da zafer Burak Elmas'ın. Galatasaray Lisesi'nde dün yapılan seçimli olağan genel kurulda bin 541 oy alan Elmas sarı kırmızılı kulübün 38. başkanı oldu. Dünkü seçim Burak Elmas'la Eşref Hamamcıoğlu arasında müthiş bir yarışa sahne oldu. Burak Elmas açılmayan son üç sandık öncesi Hamamcıoğlu'nun gerisinde kalsa da, bu sandıklarda aldığı toplam 206 oyla 1541'e ulaştı ve 1500 oyda kalan rakibinin önünde ipi göğüsledi. Metin Öztürk 893, Yiğit Şardan 679, İbrahim Özdemir ise 92 oy aldı.

Kazanan Fatih Terim!
Galatasaray'da tarihi başkanlık seçiminde kazanan bir anlamda Fatih Terim oldu. Başkanlık seçiminden önce ortak bir bildiri yayınlayarak teknik direktör olarak Fatih Terim ile yola devam edeceklerini açıklayan Burak Elmas, Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk ve İbrahim Öztürk 4731 oyun kullandığı seçimde toplam oyların yüzde 87'sini aldı. Yeni başkan Elmas zaferinden sonra Fatih Terim sorusuna, "Verdiğimiz sözleri biliyoruz. Gereği neyse yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Galatasaray bizim ailemiz, ailemize söz verdik ve gereklerini yapacağız" cevabını verdi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...