HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sultanlarımız kürsüye yakın

Düzenleyen: /
Sultanlarımız kürsüye yakın
Filenin Sultanları, Olimpiyat, Tokyo, Haber

SPOR Haberleri

Arjantin’i set vermeden geçen ve grupta ilk dördü garantileyen millîlerimiz, tarihî bir başarıya imza attı. Yarınki rakip ise Rusya. Eğer çeyrek finali de geçersek madalyayı garantileyeceğiz.

Tokyo 2020'de sergilediği performansla tarih yazan ve ülkemizi her defasında gururlandıran A Millî Voleybol Takımı’mız, B Grubu'nda oynadığı dördüncü maçta Güney Amerika temsilcisi Arjantin'e şans tanımadı. Güçlü rakibini 25-23, 25-20 ve 25-18'lik setlerle 3-0 mağlup eden Giovanni Guidetti'nin öğrencileri böyle Türk voleybol tarihinde ilk defa olimpiyat oyunlarında çeyrek finale yükselme hakkı elde etti. Filenin Sultanlarının yarın 08.20'de oynayacağı Rusya Olimpiyat Komitesi karşılaşması, gruptaki sıralamamızı ve çeyrek finaldeki rakibimizi belirleyecek.

Hande şov yaptı
Sadece Erika Mercado'nun çift haneli skor ürettiği Arjantin karşısında çok sayıda farklı oyuncudan skor katkısı alan ve çift haneli skor üreten dört oyuncu çıkaran ay yıldızlılarda Hande Baladin 14 sayıyla öne çıktı. 82 dakika süren karşılaşma boyunca rakibine üstünlüğünü net bir şekilde kabul ettiren Türkiye böylece grupta iki galibiyete ulaşarak yedi puana yükseldi. Öte yandan Rusya Olimpiyat Komitesinin ABD'yi 3-0 mağlup ettiği grupta İtalya'nın liderliği sürerken henüz galibiyeti bulunmayan Çin ve Arjantin organizasyona veda etti.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...