HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Büyük Britanya'yı farklı yendi

Düzenleyen: /
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Büyük Britanya'yı farklı yendi
A Milli Basketbol, Basketbol, Fiba, Haber

SPOR Haberleri

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'ndaki ikinci maçında Büyük Britanya'yı 84-67 yendi.

Milliler, FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu'ndaki ikinci maçında Büyük Britanya ile karşı karşıya geldi. Grubun ilk maçında Belarus'a 84-70 yenilen milliler, ilk periyotta zorlandığı Büyük Britanya karşısında 30 dakikalık bölümde iyi oynayarak sonuca gitti. Milliler, Büyük Britanya'yı 84-67 yenerek gruptaki ilk galibiyetine imza attı. B Grubu'ndaki ilk karşılaşmada Yunanistan'a üstünlük kuran Büyük Britanya ise ilk yenilgisini aldı.
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Büyük Britanya'yı farklı yendi
Milli takım grubundaki üçüncü maçında 25 Şubat 2022'de Yunanistan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. A Milli Takım, 28 Şubat 2022'de ise Yunanistan karşısında dördüncü maçına çıkacak.

A Milli Takım'da Shane Larkin, Buğrahan Tuncer ve Metecan Birsen galibiyette büyük rol oynadı. Ürettiği 22 sayıyla maçın en skorer ismi olan Larkin ayrıca 8 asist yaptı. Kenardan oyuna dahil olan Buğrahan ise 17 sayı üretirken, 12 de asistle takımına büyük katkı sağladı. Karşılaşmada 11 sayılık katkı veren Metecan ise aldığı 12 ribauntla pota altında etkili bir oyun sergiledi. Sinan Erdem Spor Salonu'nun dolduran taraftarlar milli takıma büyük destek verdi.

Öte yandan maçtan önce Sinan Erdem Spor Salonu'na getirilen FIBA Dünya Kupası, basketbolseverlerin beğenisine sunuldu.





Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...