Galatasaray derbi öncesi Gedson transferini bitirdi! İstanbul’a gelmesi bekleniyor

Düzenleyen:
Galatasaray derbi öncesi Gedson transferini bitirdi! İstanbul’a gelmesi bekleniyor

SPOR Haberleri

Ligdeki kötü performansıyla eleştirilerin hedefinde olan Galatasaray, bugün 19.00’da lider Trabzonspor ile karşı kaşıya gelecek. Kritik derbi öncesi Sarı-Kırmızılı ekip, sezon başında transfer etmek istediği ancak olumlu gitmeyen Gedson Fernandes'in transferi için Benfica kulübü ile anlaştı.

Benfica kulübünün transfer listesine koyduğu Gedson Fernandes’le ile ilgili sıcak gelişmeler devam ediyor. Portekiz basınında çıkan haberler göre, Galatasaray’ın uzun zamandır transfer etmek istediği Gedson’u kadrosuna katmak üzere olduğu belirtildi.

1.5 YILLIĞINA KİRALANACAK

Galatasaray’ın sezon başında kadrosuna katmak istediği Gedson Fernandes transferi gerçekleşiyor. ABOLA gazetesinde yer alan habere göre, Sarı-Kırmızılı yönetimini Gedson’u 1.5 yıllığına kiralayacağı açıklandı.

Galatasaray derbi öncesi Gedson transferini bitirdi! İstanbul’a gelmesi bekleniyor

İSTANBUL’A GELMESİ BEKLENİYOR

Portekizli yıldızın kısa süre içerisinde İstanbul’a gelmesi ve resmi sözleşmeyi imzalanması bekleniyor. Domenec Torrent'in de takımında görmek istediği oyuncunun lige verilecek aranın ardından ilk 11'e dahil olacağı belirtildi.

Galatasaray derbi öncesi Gedson transferini bitirdi! İstanbul’a gelmesi bekleniyor İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

ANLAŞMANIN DETAYLARI BELLİ OLDU

Portekizli orta saha oyuncusunun, Benfica ile sözleşmesini uzatacağı ve 1.5 yıl kiralık olarak Galatasaray'da forma giyeceği belirtilirken, 23 yaşındaki yıldızın, Galatasaray'a maliyeti toplamda 3.5 milyon euro olacağı açıklandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...