ÖZET I Bayburtspor - Bodrumspor 0-3 (Maç sonucu) Bodrum ekibi play-off finalinde...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
ÖZET I Bayburtspor - Bodrumspor 0-3 (Maç sonucu) Bodrum ekibi play-off finalinde...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Bayburt İl Özel İdarespor ile Bodrumspor TFF 2. Lig yükselme play-off turunda yarı final rövanş maçında karşı karşıya geldi. İlk maçı evinde 3-1 kazanan Ege temsilcisi gergin deplasmanda da 0-3 kazanıp adını play-off finaline yazdırdı.

TFF 1. Lig’e yükselmek isteyen iki ekip Bayburt İl Özel İdarespor ile Bodrumspor, TFF 2. Lig yükselme play-off turunda yarı final rövanş maçında karşı karşıya geldi. Bayburt Genç Osman Stadı oynanan maçı konuk ekip 0-3 kazandı. Bu maçın ardından TFF 1. Lig'e yükselecek 3. takım finalde belli olacak. Daha önce Sakaryaspor ile Pendikspor mutlu sona ulaşmıştı.

Teknik direktör İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrumspor, iki matça rakibine toplam 6 gol attı. Yeşil-Beyazlılar'ın finaldeki rakibi Tarsus İdman Yurdu - Karacabey Belediyespor eşleşmesinin galibi olacak.

 

ÖZET I Bayburtspor - Bodrumspor 0-3 (Maç sonucu) Bodrum ekibi play-off finalinde...

BAYBURT'A YAKIŞMAYAN OTEL BASKINI

TFF 2'nci Lig Play-Off yarı final ilk maçında Bodrumspor, Bayburt Özel İdare Spor'u 3-1 yenmişti. Kısa süreli gerginliğin yaşandığı maçın rövanşı için Bodrumspor Bayburt’a gitti.

Akşam saatlerinde çok sayıda Bayburtlu taraftar Bodrumspor kafilesinin kaldığı otele geldi. Bodrumspor ve yeşil beyazlı formayı giyen futbolcular aleyhine küfürlü tezahürat yapan taraftarlar, araçlarının kornalarını çaldı, otel önüne torpil attı. Futbolcuların uyuyacağı saatte otelin çevresinde toplanan taraftarlara, polis müdahale etti.

Bölgeye takviye olarak çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, taraftarları bölgeden dağıtmak için çaba harcıyor.

ÖZET I Bayburtspor - Bodrumspor 0-3 (Maç sonucu) Bodrum ekibi play-off finalinde...

BAYBURT'TE GERGİNLİK

TFF 2. Lig play-off müsabakasında Bayburt Gençosman Stadyumu'nda Bayburt Özel İdarespor ile Bodrumspor arasında oynanacak karşılaşma öncesi yoğun güvenlik tedbirleri alındı. Maça gelen iki takım taraftarları da aranarak içeri alındı. Maç başlamadan sahaya ısınmak için çıkan iki takım oyuncuları arasında gergin anlar yaşandı.

Futbolcular arasında yaşanan itiş kakış güvenlik güçlerinin ve sahada bulunan görevlilerin müdahalesiyle büyümeden önlendi. Maç gerilimin dinmesinin ardından hakemin düdüğüyle oynanmaya başladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...