A Milli Kadın Voleybol Takımı gözünü yarı finale dikti! (Türkiye - Belçika: 3-1 Maç Sonucu)

Düzenleyen: / Kaynak: AA
- Güncelleme:
A Milli Kadın Voleybol Takımı gözünü yarı finale dikti! (Türkiye - Belçika: 3-1 Maç Sonucu)

SPOR Haberleri  / AA

A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Belçika'yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Organizasyondaki 6 maçı da kazanan Ay-Yıldızlılar rakiplerine yalnızca 2 set verdi. "Filenin Sultanları", çeyrek finalde Polonya-Almanya maçının galibi olan Polonya ile eşleşti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Belçika'yı 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Organizasyonda Almanya'da C Grubu'nda oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanarak adını son 16 turuna yazdıran "Filenin Sultanları", A Grubu'nu dördüncü sırada tamamlayan ev sahibi Belçika'yı da 3-1 yenmeyi başardı ve böylece turnuvada milliler 6'da 6 yaptı.

HEDEF ŞİMDİLİK YARI FİNAL

"Filenin Sultanları", çeyrek finalde Polonya ile eşleşti.  Türkiye ile Polonya, 30 Ağustos Çarşamba günü TSİ 18.00’de karşılaşacak. Organizasyonda çeyrek final karşılaşmaları, İtalya'nın Floransa şehri ve Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynanacak.

Brüksel, 1 Eylül Cuma günü oynanacak yarı final ve 3 Eylül Pazar günü yapılacak final karşılaşmalarında da ev sahibi olacak.

https://twitter.com/TVForgtr/status/1695846832004272580

Salon: Paleis 12

Hakemler: Blaz Markelj (Slovenya), Stefano Cesare (İtalya)

Türkiye: Zehra Güneş, Vargas, İlkin Aydın, Eda Erdem Dündar, Cansu Özbay, Ebrar Karakurt (Gizem Örge, Simge Aköz, Ayça Aykaç, Hande Baladin, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin)

Belçika: Van Gestel, Janssens, Martin, Stragier, Van Avermaet, Van De Vyver (Rampelberg, Krenicky, Demeyer, Van Sas, Herbots, Lemmens)

Setler: 25-22, 16-25, 25-15, 32-30

Süre: 115 dakika (25, 25, 24, 41)

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...