Ankaragücü - Adana Demirspor maçı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'na alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ankaragücü - Adana Demirspor maçı İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'na alındı

SPOR Haberleri

2022-2023 sezonunun bitmesi ile Eryaman Stadı’nın zeminiyle ilgili çalışmaların devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin Adana Demirspor maçının Eryaman'da oynanmasının doğru olmadığına ilişkin bir rapor hazırlamıştı. Maçın hangi statta oynanacağı bugün açıklandı.

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında 21 Ağustos Pazartesi günü oynanacak MKE Ankaragücü-Yukatel Adana Demirspor maçı, İstanbul'a alındı.

ERYAMAN'DA BAKIM VAR

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) açıklamasında, TFF tarafından Eryaman Stadı'nda yapılan denetim sonucunda, saha zemininin sporcu sağlığı açısından müsabaka oynamaya uygun olmadığı belirtildi.

Açıklamada, yapılan denetimlerin ardından müsabakanın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasına karar verildiği kaydedildi. Başkent kulübü, daha önce yaptığı açıklamada, Yukatel Adana Demirspor karşılaşmasını Çorum Şehir Stadı'nda oynayacaklarını ifade etmişti.

BAŞKAN "YA KAYSERİ YA BURSA" DEMİŞTİ 

Eryaman Stadı’nın zeminiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, “Federasyon yetkilileri ile yaptığımız değerlendirmede birinci tercihimiz Bursa, ikinci tercihimiz de Kayseri” dedi.

https://twitter.com/Ankaragucu/status/1692201943240671430

Eryaman Stadı’nın son durumunu yerinde görmek için sahada incelemelerde bulunan Koca, “Sahanın yetişmediği ile ilgili kesin bir kanaat oluştu. Federasyon yetkilileri ile yaptığımız değerlendirmede, birinci tercihimiz Bursa, ikinci tercihimiz de Kayseri. Bunu federasyon yetkililerine bildirdik, federasyon karar verecek. Birinci tercih Bursa dedik ama büyük olasılıkla Kayseri görünüyor. Oranın zemini her şeye hazır. Bursa'da maalesef zemin sıkıntıları var. Federasyon kararlarını bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...