Aslanların peşindeler: Lazio ve Al-Hilal devrede

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aslanların peşindeler: Lazio ve Al-Hilal devrede

SPOR Haberleri

İtalyan ekibi Uruguaylı orta saha için teklifini opsiyonlu satın alma şartıyla bir sezon kiralamaya çevirdi. Suudi Arabistan temsilcisi ise İtalyan yıldız için yıllık 30 milyon avroyu gözden çıkardı.

Galatasaray camiasında Mauro İcardi’nin transferini bitirmenin mutluluğu yaşanırken yönetim ve teknik ekibin kalıcı değer olarak gördüğü Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Lazio, Maurizio Sarri’nin ısrarla istediği Torreira için yakın takipteydi. Bonservis pazarlığında taraflar orta yolu bulamazken İtalyan ekibi teklifini revize etti. Torreira için 10 milyon avro satın alma opsiyonlu kiralama önerisi geldi. Ancak yönetimin buna da soğuk baktığı belirtiliyor. Teknik direktör Okan Buruk da çok cazip bir teklif olmaması durumunda oyuncunun takımda tutulması taraftarı.

JESUS'UN LİSTESİNDE

Geçelim Nicolo Zaniolo konusuna. Fenerbahçe’nin eski hocası Jorge Jesus yeni takımı Al-Hilal yönetiminden İtalyan oyuncunun alınmasını talep etti. Suudi Arabistan temsilcisinin İtalyan hücum oyuncusu için önerdiği yıllık ücret ise 30 milyon avro. Ve sözleşme süresi de 4 yıllık. Zaniolo’nun teklife vereceği cevaba göre hareket edecek Al-Hilal Kulübü, 35 milyon avroluk serbest kalma bedelini de ödemeye razı.

Yabancı haber kaynaklarına göre sarı kırmızılı takımın hücum oyuncusu düşünmek için süre istedi. Adı İtalyan kulüpleriyle de anılan Zaniolo’nun para artı kariyer tercihinde arada kaldığı ifade ediliyor.

Aslanların peşindeler: Lazio ve Al-Hilal devrede

WANDA NARA'DAN AÇIKLAMA

Sarı kırmızılı taraftarların aşkı olan Mauro İcardi konusunda eşi ve menajeri Wanda Nara’dan açıklama geldi. Nara, Arjantin’de “en iyi çıkış yapan yeni TV yıldızı” ödülünü aldığı geceye katılan eşi için “Maurito işini seviyor ve yapmaya devam edecek. Birkaç gün içinde İstanbul’a gidecek. Zaten orada da bir evimiz var” ifadesini kullandı.

ANGELINO'DA MUTLU SON YAKIN

Galatasaray yönetimi, transfer gündemindeki Angelino işini bitirmek üzere. Leipzig forması giyen sol bek tercihini sarı kırmızılı kulüpten yana kullandı. 15 milyon avrodan kapıyı açan Bundesliga ekibi rakamı 10 milyon avrolara kadar indirdi. Transferin bu hafta içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...