Başakşehir'den İzlanda'da baykuş pençesi

Başakşehir'den İzlanda'da baykuş pençesi

SPOR Haberleri

Temsilcimiz Konferans Ligi 3. tur ilk maçını Aleksic (2) ve Deniz Türüç'ün golleriyle kazanarak tur kapısını araladı.

Medipol Başakşehir, Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında İzlanda'da Breidablik'i 3-1 yenerek tur için büyük bir avantaj yakaladı. Gecenin yıldızı şüphesiz Aleksic'di. İlk yarıda bu oyuncunun pasında Münir çaprazdan topu kaleciye nişanladı. 38'deki Hasan Ali'nin pasında Aleksic golü yaptı: 01. 52'de Deniz Türüç sağ çaprazdan çok sert vurdu: 0-2. İzlanda ekibi 63'te Einarsson'la farkı bire indirdi: 1-2. Uzatmada yine Hasan Ali'nin asistinde Aleksic on sekiz içinden şık bir plase vuruşla âdeta, 'tur bizim' dedi: 1-3. Rövanş maçı 11 Ağustos'ta oynanacak.

BELÖZOĞLU YENİLMİYOR

Medipol Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde Avrupa kupalarında oynadığı üçüncü maçı da kaybetmedi. Dün kazanan Boz Baykuşlar, hocasıyla daha önce Netanya ile sahasında 1-1 berabere kalıp, rakibini deplasmanda 1-0 mağlup ederek tur atlamayı başarmıştı. Öte yandan Aleksic, Avrupa kupalarında gol sayısını 3'e yükseltti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...