Fenerbahçe'nin golcü yıldızı takımda kalıyor! Menajeri yöneticilerle bir araya geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin golcü yıldızı takımda kalıyor! Menajeri yöneticilerle bir araya geldi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yıldızı takımda kalmaya karar verdi, menajeri sarı lacivertli yöneticilerle bir araya geldi. Dünya Kupası arasında takımın gelecek sezonuna dair planlama yapılırken, Jesus yönetiminde gol yollarında büyük aşama kaydeden ve ligin en çok gol atan takımı konumunda bulunan Fenerbahçe'nin golcüsü Joan Pedro'nun takımdan ayrılmak istemediği iddia edildi.

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Dünya Kupası arasına Süper Lig lideri olarak giren ve Avrupa Ligi'nde de grubunu lider olarak tamamlayan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yaşanıyor. Jorge Jesus önderliğindeki sarı lacivertlilerde birçok ismin takımdan ayrılması beklenirken, gözler özellikle forvet hattına çevrilmiş durumda.

Attila Szalai, Arda Güler, Diego Rossi ve Ferdi Kadıoğlu gibi isimler hakkında birçok iddia ortaya atılırken, Avrupa'nın dev kulüpleri bu isimler için adeta sıraya girdi. Bu futbolcuların yanı sıra, Dünya Kupası'nda boy gösteren isimler de birçok ekibin radarında.

VALENCIA VE BATSHUAYI'DEN MÜTHİŞ PERFORMANS

Ekvador forması giyen ve Dünya Kupası'nda çıktığı 2 karşılaşmada 3 gol kaydeden Enner Valencia ile Belçika formasıyla 1 gol atan Michy Batshuayi dünyanın gündeminde. Süper Lig'de ise Valencia 13 golle gol kralı konumundayken, Batshuayi'nin 5 golü bulunuyor.

PEDRO'NUN AYRILMAYA NİYETİ YOK

Bu isimlerle birlikte sarı lacivertli ekibin gol yolları için büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak performansı ile beklentilerin altında kalan Joao Pedro, son dönemde İtalya'da manşetlerden inmiyor. Çizme basını, Cagliari, Sampdoria ve Torino'nun ocak ayında 30 yaşındaki forveti kiralık olarak kadrosuna katmak istediğini yazarken, Brezilya asıllı İtalyan oyuncunun ise İstanbul'dan ayrılmaya niyeti olmadığı belirtildi.

İtalyan ekiplerinin kanca taktığı Brezilya asıllı İtalyan forvet gitmiyor. 30 yaşındaki yıldızın menajeri, Fenerbahçe yönetimi ile bir araya gelerek, "İstanbul'da kalacak" dedi. Fenerbahçe yönetimi ile Pedro'nun temsilcilerinin bir araya gelerek son durumu masaya yatırdığı öğrenilirken, toplantıda ayrılık konusunun gündeme gelmediği ifade edildi.

Fenerbahçe'nin golcü yıldızı takımda kalıyor! Menajeri yöneticilerle bir araya geldi
Bu sezon görev yaptığı 15 maçta sadece 2 gol atabilen Pedro, geçen sezon Cagliari formasıyla 39 maçta 13 gol kaydetmişti

KENDİSİNİ KANITLAMAK İSTİYOR

Pedro'nun Fenerbahçe'de oynamaktan dolayı çok mutlu olduğu ve Dünya Kupası sonrası sergileyeceği başarılı performansla kendisini kanıtlamak istediği belirtildi.

Cagliari'den alınan ve sarı lacivertli kulüple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Pedro'nun İtalya'ya dönmeyi düşünmediği ve kulağının transfer haberlerine tıkalı olduğu bildirildi. (Sabah)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...