Galatasaray’ın Avusturya kampı başladı, şampiyon Bad Waltersdorf kasabasında hazırlanıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya’nın Graz şehrine bağlı Bad Waltersdorf kasabasına gelen Galatasaray çalışmalarına başladı. Antrenmanda tedavisine devam edilen Lucas Torreira yer almazken, Mathias Ross da takımdan ayrı koşu yaptı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalışan Sarı-Kırmzılılar'da Mauro Icardi'nin 2. kampa yetişmesi bekleniyor.

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları için geldiği Avusturya’nın Graz şehrine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında ilk antrenmanını yaptı.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde ilk bölümü basına açık olarak gerçekleştirilen sabah antrenmanı ısınma hareketleri ile başladı ve sonrasında kuvvet çalışmasına geçildi. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular top kapma çalışması gerçekleştirdi.

LUCAS TORREİRA KATILMADI

Antrenmanın basına kapalı olan bölümünde ise topla çalışmalar gerçekleştirildi. Antrenmanda futbolcuların keyifli olduğu gözlendi. Tedavisine devam edilen Lucas Torreira yer almazken, Mathias Ross da takımdan ayrı koşu yaptı.

Galatasaray, Avusturya kampının ilk hazırlık maçında yarın TSİ 20.30’da Graz'daki Merkur Arena'da Macar temsilcisi Kisvarda FC ile karşılaşacak. (İHA)

Galatasaray’ın Avusturya kampı başladı, şampiyon Bad Waltersdorf kasabasında hazırlanıyor

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1678000843692335105   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...