Hırvatistan - Türkiye maçına doğru | Zlatko Dalic'ten A Milli Takım açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hırvatistan - Türkiye maçına doğru | Zlatko Dalic'ten A Milli Takım açıklaması

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Zlatko Dalic, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda oynanacak Türkiye maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Hırvatistan Milli Takım Teknik Direktörü Zlatko Dalic, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda A Milli Futbol Takımı ile yapacakları karşılaşmanın kilit öneme sahip olduğunu söyledi.

Dalic, milli takımın başkent Zagreb'te yapacağı antrenman öncesi 12 Ekim'de Osijek'te Türkiye, 15 Ekim'de de deplasmanda Galler ile yapacakları maçlara ilişkin değerlendirmede bulundu.

Hırvatistan - Türkiye maçına doğru | Zlatko Dalic'ten A Milli Takım açıklaması

ZLATKO DALIC: MUHTEŞEM BİR ATMOSFER OLACAK

Türkiye ile oynanacak karşılaşmadan heyecan duyduğunu aktaran Dalic, "Taraftarlarla dolu bir stat, muhteşem bir atmosfer ve destek olacak. Türkiye maçında üst seviyede bir oyun sergilemeli ve bizim için önemli olacak puanı almalıyız." dedi.

Dalic, Türkiye ilk karşılaşmadan galip ayrıldıklarını anımsatarak, "Yeni bir teknik direktörleri var. Muhtemelen de yeni istekleri olacak. Biz iyi bir oyun sergiliyoruz ve umuyorum bunu Osijek'te devam ettiririz. Zira Osijek'teki karşılaşma kilit öneme sahip. Bu maçtan alacağımız 3 puan bizi hedefimize daha da yakınlaştıracak." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...