Muslera magazin basınının gündeminde

Muslera magazin basınının gündeminde

SPOR Haberleri

Muslera'nın Uruguay'ın ünlü mankeni Patricia Callero ile yaşadığı aşk ülke magazin basınında bir numaralı konu haline gelmeye başladı.

Manken Callero Muslera'nın sakatlığını ileri sürerek İstanbul'a yerleştiği belirtiliyor. Uruguay milli takımın Play off karşılaşmaları için kamp yeri olarak seçtiği Türkiye'ye gelen ve buradan da Ürdün'e geçen güzel manken'in Muslerayı biran olsun yalnız bırakmadığı ortaya çıktı. Ürdün'de Uruguay milli takımının kaldığı otelde kameraların karşısına geçen ünlü çift basına mutluluk mesajları verdi. Muslera sakatlığının geçmesinde sevgilisinin büyük rolü olduğuna değinerek Patricia benim en büyük yardımcım dedi. Uruguaylı manken geçtiğimiz ayda Muslera ile İstanbul'da boğazda yemek yerken çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayarak hakkında çıkan dedikodulara son noktayı koymuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...