Nelsson ışıl ışıl

- Güncelleme:
Nelsson ışıl ışıl

Spor Haberleri

Fransa önünde müthiş oynayan Galatasaraylı yıldızın sözleşmesi uzatılacak, serbest kalma bedeli 30 milyon avro olacak

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Dünya Kupası, Galatasaray için geçtiğimiz gün oynanan Fransa-Danimarka maçına kadar sönük geçiyordu. Sarı kırmızılılar turnuvaya tam beş oyuncu gönderdi. Ancak 18 dakika süre alan Seferovic dışında Muslera, Torreira, Mertens ve Nelsson hiç forma giymemişti. Victor Nelsson ilk on birde oynadığı ilk maçında, Danimarka’nın turnuvanın favorilerinden Fransa’ya 2-1 kaybetmesine rağmen üst düzey performansıyla dikkat çekti. 

SEVILLA ŞİMDİ HAZIR

Nelsson %97 isabetli pas, 6 hava topu kazanımı ve 12 top kapma ile üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Hatta Giroud, karşılaşma sonrası verdiği röportajda ‘Gol bulamamamın tek sebebi Nelsson’du’ diyerek Cimbom’un stoperini övdü. Sezon başında Nelsson’u isteyen Sevilla’nın yeniden harekete geçmesi beklenirken yönetimin, yeni sözleşme imzalayarak oyuncunun serbest kalma bedelini 30 milyon avroya çıkaracağı öğrenildi.   

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...