ÖZET Augsburg - Borussia Dortmund (3-0 Maç Sonucu) Bundesliga'da lider değişti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ÖZET Augsburg - Borussia Dortmund (3-0 Maç Sonucu) Bundesliga'da lider değişti

SPOR Haberleri

Bundesliga'da bitime 1 hafta kala Borussia Dortmund liderliği ele geçirdi. Bayern Münih'in evinde Leipzig'e 1-3 mağlup olmasının ardından Augsburg deplasmanında kritik maça çıkan Sarı-Siyahlılar, maçı 0-3 kazanarak 2 puan farkla liderliğe yükseldi. Borussia Dortmund'un gollerini Sebastien Haller (2) ve Julian Brandt attı.

Bundesliga'nın 33. haftasında Augsburg'a konuk olan Borussia Dortmund, kritik maçı Sebastien Haller (2) ve Julian Brandt'ın golleriyle 0-3 kazandı.

AUGSBURG - B. DORTMUND (0-3) ÖZET İZLE

https://twitter.com/BVB/status/1660336154619654144

Puanını 70 yapan Borussia Dortmund haftaya evinde Mainz 05'i de yenerse şampiyon olacak. Bundesliga'da son 10 sezondur Bayern Münih şampiyon oluyor.

SEBASTİEN HALLER'DEN ŞAMPİYONLUK GOLLERİ

Lider Bayern Münih'in dün Leipzig'e 3-1 mağlup olmasının ardından Borussia Dortmund, Augsburg karşısında kazanarak zirvenin yeni sahibi oldu ve şampiyonluğa çok yaklaştı.

Borussia Dortmund'un golleri, 58 ve 84. dakikalarda Haller ve 90. dakikada Brandt'tan geldi. Ligin bitimine bir hafta kala Borussia Dortmund, puanını 70'e yükseltip liderlik koltuğuna otururken, Bayern Münih 68 puanla ikinci sıraya geriledi.

Borussia Dortmund, son hafta evinde Mainz 05'i konuk edecek, Bayern Münih ise deplasmanda Köln ile karşılaşacak.

Son hafta tüm maçlar, 27 Mayıs Cumartesi günü TSİ 18.30'da başlayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...