Panzer can havliyle

- Güncelleme:
Panzer can havliyle

Spor Haberleri

Boğalar, Katar’a şok Japonya mağlubiyetiyle giren Hansi Flick’in takımı önünde Morata ile öne geçti. Sonradan oyuna giren Füllkrug tabelayı eşitledi, Almanya’yı ipten aldı

ÖMER ÇETİN ENGİN'İN HABERİ

Almanya Dünya Kupası'na şok Japonya mağlubiyetiyle girmişti. İspanyollar ise Kosta Rika önünde gole doymamıştı. Hans Flick ilk maçtaki ikinci golde hata yapan Schlotterbeck’in yanı sıra Havertz’i kulübeye gönderdi. Luis Henrique ise Musiala’nın önünde Chelseali Azpilicueta’ya güvenmemiş, Carvajal montajı yapmıştı o bölgeye. İlk yarıda İspanya, Almanya’yı pasla bayılttı âdeta (%68’e 32). Bayıltanlardan Gavi’nin 18, Pedri’nin 20 yaşında olduğunu söylersek, ‘bunları nasıl yetiştiriyorlar?’ sorusu akla gelir sanırız. Boğa’nın orta sahası öyle kaliteli ki, EURO 2020’de forvet arkası forma giyen Olmo sol açık oynuyor bu turnuvada, Henrique onsuz da yapamıyor. 

GOLLE KULÜBEDEN

Olmo’nun ilk yarıdaki müthiş şutunda Neuer topa güçlükle müdahale etti, sonra da direkten dışarı gitti meşin yuvarlak. İlkay’ın sahadan silindiği, geçmiş turnuvalara damgasını vuran Müller’in sadece koşturduğu Alman ya önünde Henrique ikinci yarıda Morata’yı sürdü oyuna; üç puana uzanıp işi erken bitirmek istedi. Olmo’nun pasında enfes bir vuruş yaptı topa Morata, Panzer’i dehşete düşürdü: 1-0. Bir başka sonradan oyuna giren Füllkrug Almanya’yı ipten aldı: 1-1. Gruptan çıkacak iki takım son maçlara kaldı. 1 Aralık’ta Almanya Kosta Rika ile, İspanya ise Japonya ile oynayacak.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...