Sezer Öztürk: 'Biz arkadaşımızın ağzına silah sokmadık'

/ Kaynak: İHA
Sezer Öztürk: 'Biz arkadaşımızın ağzına silah sokmadık'

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk, "Milli takım kampında arkadaşımızın ağzına silah sokmadık" dedi.

Siyah-beyazlı takımda İbrahim Toraman ile yaşadığı kavga sebebiyle süresiz kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk açıklamalarda bulundu. Sezer Öztürk, Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'in, 'Gelecek sezon planlamasında siyah-beyazlı takımda Sezer'i düşünmüyoruz' şeklindeki demeçlerine şu şekilde cevap verdi: nbsp;"Böyle bir durumdan haberdar değilim. Yaklaşık 1 ay önce teknik direktör Bilic gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Sezer ve İbrahim cezalarını çektiler, artık gösterecekleri performans göre karar vereceğim'" sözlerini hatırlatarak Önder Özen'in açıklamalarına da göndermede bulundu.

"BİZİM KALİTEMİZ HAKKINDAKİ BELİRLEMEYİ ÖNDER ÖZEN YAPAMAZ"
Bilic'in yaptığı açıklamalar sonrası, kendisinin yeni sezon kampını beklediğini ifade eden Öztürk, "Tatil döneminde özel kondisyoner eşliğinde çalışıyorum. Ancak Önder Özen'in, 'kamp kadrosunda yoklar' açıklamasına anlam veremedim. Başkanımız Fikret Orman da bana kampta yer alacağımı söylemişti. Biz son 1 ayda İbrahim ile beraber maç mı yaptık da, Bilic performansımıza bakıp karar verdi. Bize kesin bir şey söylesinler. Önder Özen kalitemizin yetersiz olduğunu ifade etmiş. Bizim kalitemiz hakkındaki belirlemeyi Önder Özen yapamaz. Benim kariyerim ortada. Fenerbahçe'ye yerli Alex olarak gittim. Orada sakatlık yaşamadığım dönemde neler yapacağımı gösterdim. Diğer takımlarda da sağlıklı olduğum zamanlarda nasıl oynadığımı herkes biliyor. Önder Özen benim kalitemi konuşamaz. İbrahim Toraman da herkesin tanıdığı bir futbolcu. Son 10 yıldır üst düzey futbol oynayan bir isim" diye konuştu.

Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk, Önder Özen'in gece kulübünde silahla yaralanan, milli takım kampında takım arkadaşlarını silahla tehdit ettiği iddia edilen oyuncuları savunduğunu, kendisinin ve İbrahim'in yalnız bırakıldığını dile getirdi.

"MİLLİ TAKIM KAMPINDA ARKADAŞIMIZIN AĞZINA SİLAH SOKMADIK"

Kendisinin İbrahim Toraman ile bir olay yaşadığını ve sonra konuyu kapattıklarını ifade eden Öztürk, "O dönem çok ağır ceza aldık. Süresiz kadro dışı bırakıldık. Ama biz barda vurulmadık. Milli takım kampında arkadaşımızın ağzına silah sokmadık. Önder Özen bizi görmezden gelirken, bu olaylarla adı anılan futbolcunun avukatlığını yaptı, ona kefil oldu. Bizimle ne derdi var bilmiyorum. Şahsi egolarını tatmin etmek için böyle davrandığını düşünüyorum. Ceza almadan önce de Özen sahaya çıkmamamız için elinden geleni yaptı. Hazırlık maçlarında bile çok az şans verildi" ifadelerini kullandı.

"BEN NE YAPACAĞIMI, KİME İNANACAĞIMI BİLMİYORUM nbsp;

Sezer, İbrahim ile kendisinin takımda istenmemesi gibi bir durum varsa, kulübün bunları açıkça ifade etmesi gerektiğini belirterek, "Odasına girdiğimizde konuşurken yüzümüze bakamayanlar, basın aracılığı ile bize mesaj yollamasınlar. Ben ne yapacağımı, kime inanacağımı bilmiyorum. Başkanımız kampa gideceğimi söyledi. Şimdi Önder Özen yoklar diyor. Ben tekrar başkanımıza bize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra eğer düşünülmüyorsak açık açık söylesinler, biz de kararımızı verelim" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...