Sezon sonu Fenerbahçe'de zorlu kadro yapılanması!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sezon sonu Fenerbahçe'de zorlu kadro yapılanması!

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sözleşmeli 21 yabancı oyuncusu olan sarı lacivertlilerin statüye uyabilmek için en az dokuz isimle vedalaşması gerekiyor. Yeni transferler için de ayrıca yer açılması şart olacak

EMİN ULUÇ HABERİ-

TFF, yabancı kuralını bir kere daha değiştirdi, kulüplere iş çıktı. Önümüzdeki sezondan itibaren kulüpler kadrolarında 12 lejyoner bulundurabilecek. Bu durum sözleşmeli 21 yabancısı bulunan Fenerbahçe’yi gerçek anlamda zorlayacak. Sarı lacivertliler sözleşmesi bitecek King ve Bonucci’den otomatik olarak kurtulacak. Satın alma opsiyonuyla kiralık gönderilen Pedro, Crespo ve Lincoln’ün durumları ise sezon sonunda belli olacak. Opsiyonları kullanılmazsa bu isimler geri dönecek. Kiralık oynayan Omar Fayed ile Jin Ho Ho da geri dönecek. 

AYRILMAK İSTEYEN YOK

Fenerbahçe’nin bir de sözleşmesi askıda olan yabancıları var. Sarı lacivertliler, Peres’in sözleşmesini sakatlık sebebiyle, Kent’in mukavelesini de sınırlar dâhilinde kalmak için dondurmuştu. Kiralıklar, askıdakiler ve sözleşmesi biteceklerle mevcut rakam 12. Ancak Fenerbahçe yeni transfer yapmak için kadroda yer açmak zorunda. Sarı lacivertlileri bu noktada en çok zorlayacak durum ise oyuncuların yüksek yıllık ücretli sözleşmeleri. Birçok isim teklif almalarına rağmen Fenerbahçe’de kazandıklarını alamadıkları için ayrılmaya sıcak bakmıyor.

BATSMAN BELİRSİZLİĞİ

Fenerbahçe’de sözleşmesi bitecek sadece iki yabancı oyuncu var. Joshua King ve kiralık Bonucci. Takımın Belçikalı golcüsü Batshuayi’nin de sözleşmesi sona eriyor ancak, yıldız oyuncunun sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon maddesi bulunuyor. Yönetim, opsiyon maddesini kullanıp kullanmayacağına sezon sonunda karar verecek.

Sezon sonu Fenerbahçe'de zorlu kadro yapılanması! - 1. Resim

MORALLER YERİNDE

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanlar sürdürdü. Sarı lacivertliler taktik ağırlıklı bir antrenman yaparken, Fred ilk bölümde takımla çalıştı, King’in ise tedavisine devam edildi. Oyuncuların hırsı teknik heyetin yüzünü güldürdü.

TOPARLAN ARTIK 

İsmail Kartal, kariyer rekoru kırdığı sezon başlangıcından sonra haftalardır sessizliğe bürünen Sebastian Szymanski ile özel bir görüşme yaptı. Kartal, Avrupa devlerinin yakın takibinde olan Polonyalıya, “Sana ihtiyacımız var. Bir an önce toparlan” diyerek hem moral verdi hem uyarıda bulundu.

Sezon sonu Fenerbahçe'de zorlu kadro yapılanması! - 2. Resim

BRANCO KALMAK İSTİYOR

Sportif direktör Mario Branco Fenerbahçe’de göreve devam etmek istediğini ancak başkanlık seçiminin kararında bağlayıcı olacağını söyledi. Canal 11’deki Futebol Total’a konuk olan Portekizli futbol adamı, Porto ve Benfica’nın ilgisinin hoşuna gittiğini vurgulamaktan da geri kalmadı..

Sezon sonu Fenerbahçe'de zorlu kadro yapılanması! - 3. Resim

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...