Türkiye-Kuzey İrlanda maçı biletlerinin yarısı satıldı

/ Kaynak: İHA
Türkiye-Kuzey İrlanda maçı biletlerinin yarısı satıldı

SPOR Haberleri  / İHA

Türkiye-Kuzey İrlanda karşılaşmasının yapılacağı 16 bin kişi kapasiteli 5 Ocak Stadı'ndaki tüm eksikler giderildi.

Kuzey İrlanda Milli Takımı Antrenörü Michael O'Neill, ilk antrenmanın yapılacağı Gençlik Stadı'nın sulanmasını istedi. Medya mensuplarının antrenmanı izlemesi için 20 dakika izin veren ve sorularını cevaplayan O'Neill, Türkiye'ye ilk kez geldiklerini belirterek, "Adana'da hava koşulları çok iyi. Ayrıca, dün gece gelmemize rağmen organizasyondaki tüm görevliler bize yardımcı olmaya çalışıyor. Takımda eksiğimiz yok. Elbette Türk Milli takımını da yakından tanıyoruz. Başlarında Fatih Terim gibi deneyimli bir antrenörün bulunduğu Türk Milli Takımı güçlü bir ekip. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi üst düzey kulüp oyuncularından oluşan Türkiye maçı kolay geçmeyecek. Genç bir kadroya sahibiz. Kazanmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız" şeklinde konuştu.
TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Futbol Federasyonu Adana Bölge Müdürü Akif Oflaz da, Gençlik Stadı'na gelerek konuk ekibin tüm ihtiyacını karşıladılar. Ayrıca antrenörlere başarılar dilediler. Fazlı Bayram Hadi ve Akif Oflaz, kentte önemli hareketlilik sağlayacak Türkiye-Kuzey İrlanda karşılaşması için tüm hazırlıkların tamamlandığını, uluslararası organizasyonları yapacak kadrolara sahip olduklarını, İl Spor Müdürlüğü ile Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü'nün iyi ilişkilerde oldukları ve koordineli çalıştıklarını belirttiler.
Karşılaşmayı, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyelerinin de izleyeceği öğrenildi.
180 BASIN MENSUBU İZLEYECEK
Futbol Federasyonu ve Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) birlikte gerçekleştirdiği medya akreditasyonuna Türk ve yabancı 180 basın mensubunun başvurduğu öğrenildi. Öte yandan, 5 Ocak Stadı'nda karşılaşma sonrasında teknik direktörlerin açıklama yapacağı medya odasının yeri değiştirildi ve genişletildi. Ayrıca, protokol ve basın tribününde koltuklar onarıldı ve bazıları değiştirildi.
BİLET SATIŞI SÜRÜYOR
Türkiye-Kuzey İrlanda karşılaşmasının yapılacağı 16 bin kişi kapasiteli 5 Ocak Stadı'ndaki tüm eksikler giderildi. 10 Kasım Pazar gününden bu yana 5 Ocak Stadı Kuzey Maraton girişinde açılan 2 gişede bilet satışları devam ediyor. Kapalı 60, maraton 35, kale arkası biletleri ise 20 TL'ye satılıyor. nbsp;
Karşılaşma için Adana'ya erken gelen Kuzey İrlanda Milli takımı Seyhan Otel'de konaklıyor. 14 Kasım Perşembe günü saat 12.00'de Adana'ya gelecek olan Türk Milli Takımı'nın ise Hilton Oteli'nde konaklayacağı belirtildi.
15 Kasım Cuma günü saat 21.00'de Türkiye ile Kuzey İrlanda arasında oynanacak karşılaşmayı, Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Bas Nijhuis yönetecek. Nijhuis'in yardımcılıklarını ise Rob Van de Ven ile Charles Schaap yapacak. nbsp;
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...