Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kuzey Amerika pazarı için stratejik adımlar

Düzenleyen:
Kuzey Amerika pazarı için stratejik adımlar

T-Otomobil Haberleri

Geliştirdiği toplu taşıma sistemleriyle gündemden düşmeyen yerli üretici Karsan, ABD’li üretici Morgan Olson ile Kuzey Amerika pazarındaki faaliyetleri doğrultusunda stratejik bir işbirliği için çalışmalara başladı.

Geliştirdiği toplu taşıma sistemleriyle gündemden düşmeyen yerli üretici Karsan, ABD’li üretici Morgan Olson ile Kuzey Amerika pazarındaki faaliyetleri doğrultusunda stratejik bir işbirliği için çalışmalara başladı. Karsan, Kuzey Amerika pazarına özel olarak tasarlanan otobüslerinin ve ihalenin kazanılması hâlinde ABD Posta Servisi (USPS) için geliştirilen posta araçlarının montajı, üretimi, satış ve satış sonrası hizmetlerinde Morgan Olson’la ortak bir iş modeli gerçekleştirmek üzere mutabakat metni imzaladı. Bu kapsamında Karsan’ın Bursa’daki fabrikasını ziyaret eden Morgan Olson Yönetim Kurulu Başkanı J. Poindexter ve Mühendislik İşleri Genel Müdür Yardımcısı Mark Hope'a, Kıraça Holding Yönetim Kurulu Başkanı İnan Kıraç ve Karsan CEO’su Okan Baş eşlik etti. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...