Fenerbahçe'de 7 ismin bileti kesildi! İşte o futbolcular...

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de 7 ismin bileti kesildi! İşte o futbolcular...

SPOR Haberleri

Yeni sezona bomba gibi girmek isteyen Fenerbahçe'de kadro şekillenmeye devam ediyor. Philip Cocu, takıma yeni katılan gençler ve altyapıdan profesyonel yapılanlar arasından bir eleme yapacak. Cocu'nun kafasındaki isimler netleşmeye başladı.

Fenerbahçe’de sezona tüm futbolcularını tanımak adına geniş kadro ile başlayan Phillip Cocu, takıma yeni katılan gençler ve altyapıdan profesyonel yapılanlar arasından bir eleme yapacak. Halen 34 kişi olan kadro, bu eleme sonrası 27 kişiye indirilecek.

Altınordu’dan Berke, Barış, Hollanda’dan gelen Ferdi, takımda bulunan Yiğithan, Oğuz Kaan, Samet, Ahmet gibi isimler arasında yapılacak eleme sonrası hedeflenen kadro belirlenecek.

Beklentilerin altında kalan Ozan Tufan ve Salih Uçan’a teklif gelirse değerlendirilecek.

Genç futbolcuları tecrübe kazanmaları için oynayabilecekleri kulüplere kiralamayı planlayan Sarı-Lacivertliler, santrfor ve stoper takviyelerinde sonra yeni sezon kadrosunu tam anlamıyla netleştirecek.

Sportif direktör Comolli, hücum ile savunmaya yapılacak transfer konusunda görüşmeleri sürdürüyor. Takımdan gitmesi beklenen isimler arasında dikkat çekenler Oğuz Kaan, Samet, Yiğithan, Salih Uçan, İsmail Köybaşı, Aatıf ve Ozan Tufan yer alıyor. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...