Erdoğan'la Obama 40 dakika görüştü

/ Kaynak: AA
Erdoğan'la Obama 40 dakika görüştü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Barack Obama, G-20 zirvesi kapsamında bulundukları Meksika'da bir araya geldi. Görüşmede ağırlıklı olarak Suriye'deki gelişmelerin ele alındığı, ayrıca bu ülkede durumun her gün kötüye gitmesinden duyulan endişenin dile getirildiği ve krizin çözümü için uluslararası camianın üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğine işaret edildiği bildirildi.

nbsp;G20 zirve merkezindeki görüşme TSİ 22.15'te başladı. Görüşmeye Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik de katıldı. nbsp; nbsp;Yaklaşık 40 dakika süren görüşmede, ağırlıklı olarak Suriye'deki gelişmelerin ele alındığı, ayrıca bu ülkede durumun her gün kötüye gitmesinden duyulan endişenin dile getirildiği ve krizin çözümü için uluslararası camianın üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğine işaret edildiği bildirildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...