Listedeki polislere pusu: 1 şehit

- Güncelleme:
Listedeki polislere pusu: 1 şehit

GÜNDEM Haberleri

Barış sürecini sabote etmek için Mardin'e gönderdiği terörist öldürülünce planı bozulan Bahoz Erdal boş durmadı. Devlet Hastanesi'nde görevli 1 polis, kurulan pusuda şehit oldu. Geçen hafta öldürülen teröristin cebinden de hastane polislerinin listesi çıkmıştı.

Çözüm sürecinden rahatsızlık duyan Suriye destekli PKK elebaşısı Bahoz Erdal, hastaların güvenliğini sağlayan polislere saldırdı. Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin, güvendiği adamlarından biri olan M.Şirin Cebe'yi hastane polisine saldırmak üzere Mardin'e göndermişti. Ancak, geçen hafta çıkan çatışmada terörist ölü olarak ele geçirilmişti. PKK'lın cebinde bulunan notta hastane polisinin yanı sıra AK Parti Mardin il ve ilçe yöneticilerinin ismi çıkmıştı. Türkiye'de akan kanı durdurmak için atılan adımları baltalamaya çalışan Bahoz, Mardin Devlet Hastanesi'nde görevli polislere saldırmaktan vazgeçmedi. Dün akşam saatlerinde acil servis önünde nöbet değişimi yapan polis aracı, 3 terörist tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı. Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı polis memuru Cengiz Engizek (37) şehit düştü. Hain saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...