HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

"Başkanların da hocaların da yeri dolar"

Kaynak: İHA
- Güncelleme:
"Başkanların da hocaların da yeri dolar"

GÜNDEM Haberleri  / İHA

UEFA Süper Kupa finalinde Chelsea'yi 4-1 mağlup eden Atletico Madrid'in iki Türk oyuncusu Arda Turan ile Emre Belözoğlu maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Belözoğlu, Fenerbahçe'ye dönecek misin sorusuna ise ilginç bir cevap vererek, "F.Bahçeli Emre olarak anılmak istiyorum. Başkanların, hocaların ve Emre'nin yeri dolar" diyerek göndermede bulundu.
Süper Kupa'yı kazanan iki başarılı futbolcu galibiyeti ve kupayı Türk halkına armağan etti.
Atletico Madrid forması giyen milli oyuncularımız Arda Turan ve Emre Belözoğlu, Süper Kupa finalinin ardından NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.
Kariyerinde ikinci kez Süper Kupa'yı kazanan Emre Belözoğlu, "Çok güzel duygular bunlar. Çok güzel bir gurur. Arda'yı çok tebrik ediyorum. İkinci senesine çok güzel bir başlangıç yaptı. Bugün de mükemmel oynadı. Taktik olarak Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olduğumuzu düşünüyorum. Chelsea'yi zorlanmadan mağlup ettik. Bütün Türk halkına, Türkiye'ye ve bizi sevenlere bu kupa armağan olsun" dedi.


"TÜRK HALKINA ARMAĞAN EDİYORUZ"
4 ayda ikinci kupasını kaldıran Arda Turan, "Güzel bir çalışmanın ürünü, keyifli ve heyecan verici. Hem kendimizi hem de ülkemizi temsil ediyoruz. Ülkemizin bayrağımızı burada sallayabilmek bizim için çok büyük gurur. Türk halkına armağan ediyoruz. Emre ağabey bunu daha önce yaşamıştı ama ben ilk kez yaşıyorum. Sonuna kadar iyi mücadele ettik, hak ettiğimiz bir kupa oldu bizim için. Ekip halinde çok iyi çok oynadık, Falcao'yu da tebrik etmek lazım, inanılmaz oynadı. Takımın lideri olduğunu gösterdi" dedi.
"Diego'nun ayrılması takımdaki rolünü değiştirdi mi?" sorusuna Arda, "Futbol iyi oyuncularla çok daha iyi oynanır. Diego çok üst düzey bir oyuncu... Bizim takımımız sistem takımı, kim çıkarsa çıksın, farketmiyor. Özel bir takımız... Futbolun nasıl oynandığını çok iyi gösteren bir takımız" ifadelerini kullandı.


"HERKESİN YERİ DOLAR"
Fenerbahçe'ye dönme ihtimaliyle ilgili soruya Emre, "Fenerbahçe çok büyük bir camia. Fenerbahçeli Emre olarak her zaman anılmak istiyorum. Herkesin yeri dolar, kulüp başkanlarının, hocaların, futbolcuların, hele hele Emre Belözoğlu'nun çok rahatlıkla dolar. Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...