Alkol, genç yaşlı dinlemiyor

Alkol, genç yaşlı dinlemiyor

YAŞAM Haberleri

Kuzey İrlanda'da alkolik Gareth Anderson, alkol sebebiyle karaciğerinin iflas etmesiyle genç yaşta hayata veda etti.

Kuzey İrlanda'da alkolik Gareth Anderson, alkol sebebiyle karaciğerinin iflas etmesiyle genç yaşta hayata veda etti. 2010'da "Genç yaşımda ölmek istemiyorum" diyerek alkolü bırakan Anderson, kısa bir süre sonra yeniden içkiye başladı. İçkiyi bırakamadığı için de organ nakli yapılamayan Anderson, 22 yaşında öldü.
Gareth Anderson'un İngiltere'de kronik alkol iptilası sebebiyle hayatını kaybeden genç yaştaki şahıs olduğu sanılıyor.
Anderson'un karaciğeri ilk olarak 19 yaşında teklemeye başladı. Organ nakli gerekirken şahıs 6 ay boyunca alkol bırakmayı hiç başaramadığı için nakil yapılamadı. Anderson Ulster Hospital hastanesinde hayatını kaybederken, babası Brian Anderson, bu kadar genç yaştaki oğlunu kaybetmenin son derece sarsıcı olduğunu söyledi. Acılı baba, oğlunda alkol bağımlılığının o kadar fazla olduğunu ki çoğu zaman hasta yatağından kalkarak yakınlardaki dükkanlardan alkollü içkiler almaya gittiğini söyledi.
Alkol, sadece Anderson'un genç yaşta hayata veda etmesine de yol açmamış. Anderson'un alkolden kaynaklanan tartışmalar ve kavgalar sebebiyle defalarca mahkemelik olduğu bildirildi. Bir keresinde annesini döven ve onu öld ürme tehdidinde de bulunan alkolik genç, 2011'de de polis memuruna saldırıda bulunmaktan 3 ay hapis yattı . nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...